Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Niet klagen maar dragen!

Soms weet je het gewoon even niet! Baby 2 is onderweg, baby 1 is straks ongeveer 20 maanden als de baby wordt geboren. Wat moeten we met onze wagen doen? Zitje? Plankje? Duo wagen? Draagzak? LASTIG!

Al tijdens de zwangerschap nagedacht over hoe we het straks zouden doen. Gaan we voor een dubbele wagen of moeten we ons toch maar eens gaan verdiepen in de wereld van de draagzakken? Eigenlijk was de keuze snel gemaakt, Mees vindt lopen heerlijk en een draagzak lijkt me wel leuk om te proberen en is het niets, is het daarna altijd nog mogelijk om een duowagen aan te schaffen. De prijs van de duowagen en de aanschaf van een draagzak speelt ook een belangrijke rol, want een duowagen is veeeeeeel duurder, veeeeeeeeeel groter en veeeeeeel meer niet zo mijn ding (denk ik). En heel eerlijk, ik ben ook niet fan van een wagen waar je baby zo ‘gek’ onderop ligt alsof het boodschappenmandje gevuld is met een baby. Dus huppakkee draagzak it is!

Op naar babypark en ons laten informeren over alle draagzakken en opties. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat het ergonomisch is en dat de baby er gelijk in zou kunnen en niet pas als de baby drie maanden is. Oh en als het even kan moet het ook nog wel een beetje mooi zijn. Goed geholpen en met wat info en alvast een Joolz voetenplankje voor Mees weer naar huis! Want dat leek ons wel zo handig!
Heel toevallig kreeg ik een week later een mail van Babymatters voor een samenwerking. Wij kozen voor de draagzak adept van het merk Ergobaby. Een betere timing kan niet toch ;-).

 

Toen de draagzak binnenkwam gelijk even getest met Mees z’n Baby Born (mijn oude) haha! Nooit eerder een draagzak gebruikt dus vond het nog wel wennen.

Toen was het zover, alleen op pad met Vive en Mees. In het begin vooral gebruikt voor de stukjes in de buurt. Mees lekker lopen en Vive in de draagzak. Nou dat is dus serieus echt top! Eerst snapte ik dus nooit waarom mensen een draagzak kochten, nu snap ik niet waarom wij er nooit eerder aan zijn begonnen (ja echt!). Het is zo handig en zo fijn! Je kan gewoon alles doen en je hebt je handen vrij (ook stofzuigen, koken en de was doen: win-win-situatie).

In het begin heb ik YouTube aangezet want hoe moet dit… ik houd ook niet van het lezen van een “gebruiksaanwijzing” dus top dat de uitleg op YouTube staat! Mochten jullie het je afvragen, inmiddels kan ik het zelf hoor en heb ik geen YouTube meer nodig…

Tijdens de vakantie was het ook echt zo handig, we hadden gewoon niet zonder gekund! Vive heeft op Schiphol heerlijk in de draagzak kunnen slapen en daardoor kon Mees heerlijk in de buggy slapen. En ook met het wandelen en uit eten gaan is het top.

We gebruiken de draagzak regelmatig! Handig tijdens:
• korte wandelingen alleen met twee kids
• lange wandelingen samen met twee kids
• koken terwijl Vive graag met mama wil kroelen (perfect echt!)
• opruimen terwijl Vive wil kroelen
• VAKANTIE!

Al met al, ik ben fan van de draagzak! Snap gewoon niet dat ik hier nooit eerder aan ben begonnen.

#nietklagenmaardragen #draagmama #dragenisfijn #handjesvrij #handjesindelucht #hoera #voordedraagzak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close