Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Geboortekaartjes

Nog zoiets leuks wat je mag uitzoeken tijdens je zwangerschap, de geboortekaartjes! Tenminste, ik vond het echt heel erg leuk om te doen. Maar men, wat heb je toch veel soorten. Je ziet bijna door de bomen het bos niet meer. En naast dat je veel soorten hebt, zijn ze ook nog allemaal leuk.

Dus het uitzoeken van een mooi geboortekaartje is toch meer werk dan gedacht. Mocht je trouwens zwanger zijn en denken dat je dat snel hebt gedaan.. Nou nee hoor.. hormonen en veel verschillende keuzes moeten maken is geen goede combi haha. Welke vorm? Dubbelzijdig? Lettertype? Foto’s? Kleur? Symbolen? Envelop? Touw? Hoeveel? Sluitsticker? Confetti? Tekst? Postzegels?
Jup… precies over dat denk je dus allemaal na haha! Maar, het is wel echt leuk om te doen!

Al snel kwam ik op de website van the birds and the bees terecht! En als je dan denkt dat het makkelijker wordt.. NEE! Nog veel veel veel meer leuks. We wisten wel al dat we een ander formaat kaartje zouden willen dan een ‘’standaard’’ kaartje. Ennnn we wilden heel graag iets met een foto. Na het ontvangen van een proefpakket wisten we het zeker, het zou een rechthoekig kaartje worden met een photobooth erbij.
Dan denk je dat je er bent, nou echt niet! Kies dan maar eens het lettertype, de kleurtjes, de symbooltjes, soort envelop, sluitsticker en wat je wel en niet op je kaart zou willen zetten.. HELP!

Uiteindelijk is dit het kaartje van Mees geworden en hoe leuk is dit?! Nog steeds super super super blij met deze keuze.

Met het uitzoeken van het kaartje van Mees ook altijd geroepen, ohhhh hoe makkelijk is het om dit kaartje aan te laten passen mochten we nog een kindje krijgen.
Toen we wisten dat het een meisje zou worden namen we weer contact op met ze, we gingen dus voor hetzelfde kaartje als voor Mees was ontwerpen. Wel een paar kleine aanpassingen: nu voor de kleur oud roze gegaan, een roze envelop, goud touw en een foto van Mees als postzegel. Wie kan er nou zeggen dat zijn foto als postzegel op het geboortekaartje zat? Leuk toch!

En serieus, hoe leuk is het kaartje?! En hoe leuk dat de kaartjes zo leuk bij elkaar passen – dat het bijna hetzelfde kaartje is. Daar ben ik zo blij mee! En aangezien ik nog steeds super super happy ben met de kaartjes hebben ze een mooie plek in de woonkamer gekregen (en natuurlijk een plekje in hun slaapkamer).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close