Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vive haar (roze) kamertje

We hebben heel kort getwijfeld, zouden we van Mees z’n kamer de nieuwe babykamer maken of zullen we de baby een nieuwe kamer geven. Uiteindelijk voor het eerste gekozen: van Mees z’n babykamer zouden we de nieuwe babykamer maken (en dus feest, twee nieuwe kamers, ook een nieuwe kamer voor Mees). Nadat we het geslacht wisten kon ik weer lekker los op Pinterest haha. Hoe de kamer er eerst uitzag zie je hier (https://alleenmaarliefs.nl/2018/07/18/mees-eerste-kamertje/)

Sowieso ben ik gek op roze, daar kan ik echt geen genoeg van krijgen. Dus de groene kleur op de muur werd snel vervangen voor een mooie roze kleur.

Nu is dat makkelijker gezegd dan gedaan, want zoek maar eens een mooie roze kleur. Roze roze (fluor / neon) is zeg maar niet zo mijn ding, dus het moest
een beetje oud roze zijn. Verder ook wat kleine aanpassingen aan de commode. De commode hadden we dus al staan (gewoon een ladekast van Ikea –
er bestaat geen fijnere commode, echt niet) en bij Mees hadden we de knopjes ook al vervangen voor leuke stoere knopjes van HK-living. Nu wilde
ik weer wat andere knopjes, dus weer op zoek naar leuke roze / witte en gouden knoppen voor de commode. Verder hebben we weinig hoeven te veranderen.

Aan de muur hebben we nog steeds de plank waar wat spulletjes op staan en aan de muur hangen ook nog twee grote knopen en het gewei allemaal van HK-living.

Het ledikantje kon natuurlijk blijven staan dus top, wel op zoek gegaan naar een oud roze deken voor de wieg en voor het ledikantje. Ook dit is makkelijker
gezegd dan gedaan. Uiteindelijk een super mooie wieg- en ledikantdeken gevonden van Carlijnq. Boven het ledikant heb ik gouden muurstickers geplakt. Gewoon hup geplakt, niets moois, niets gemeten.. en toch erg blij mee! Ook nog twee posters van een flamingo, want loveeeee flamingo’s.

De ladder hebben we ook laten staan, vind het zo leuk om daar mijn favoriete kleertjes aan op te hangen. Hang gerust elke dag wat anders op. Jurkje wat
er nu aan hangt past ze voorlopig ook niet, maar ja, hangt leuk toch ;-).

En dan mijn favoriete plekje het stippenhoekje. Ook hier hebben we weinig aan hoeven veranderen. Dit hoekje, de planken, kapstokjes en stippen hadden
we al, dus weer lekker makkelijk. Planken via de bouwmarkt, kapstokjes van de Kwantum en stippen zijn ook weer plakstickers.

Deze gave stoel heb ik van vriendinnetjes gekregen op mijn babyshower en de wolk en mooie kinderwagen ook. Dus die hebben een mooie plek gekregen!

En deze laarzen (ook al zo’n leuk cadeautje), kan niet wachten tot Vive ze aan kan en daarmee in de plassen kan stampen!

 

Tot slot, lampen en gordijnen. Niets moois, lastig en het minst leuk om uit te zoeken. Voor Mees hadden we toen gekozen voor houten jaloezieën en daarover nog witte gordijnen. Dit hebben we dan ook zo gelaten. De lamp hebben we een klein beetje aangepast, de lamp is hetzelfde gebleven maar de versiering is ipv zwart – roze geworden. En vind het nog steeds heel leuk (en super goedkoop) zo!

37C5DDA8-FC71-4D52-B0F5-59D633C2AA84

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close