Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

De uitzetlijst – mijn tien favoriete producten

Jaaaaaa zwanger! Hoe leuk is dat! Tijd om te gaan shoppen! Naast alle mega leuke mini kleertjes heb je natuurlijk ook zat praktische spullen nodig. Maar wat en hoeveel?! Help!

Je hebt zat van die uitzetlijsten, met zooooo veel producten. Wat ik dus ook gewoon echt vet handig vind, zo kon ik lekker turven en kijken wat ik nog allemaal moest shoppen. Maar aangezien toch niet alles op die lijsten staat en je honderd lijsten nodig hebt (en gewoon een dosis gezond verstand) heb ik mijn top tien gemaakt. Zonder al deze producten kan ik dus echt niet! Hebben jullie ook favoriete items waar je echt niet zonder kan?!

54357A80-634E-47C0-BCB9-570630DE32C9

Mijn top tien:

  • babynestje! Wie kent ze niet? Nou echt onwijs handig. Nestje gaat overal mee naar toe, visite, strand en hup ook gewoon mee op vakantie! Ze hebben er beiden echt heeeeel veel in geslapen en Vive slaapt er voorlopig nog wel in denk ik – en hoop ik haha!
  • XL ladekast Ikea als commode, dit is dus zo fijn. Deze is lekker breed en kan je vol zooi (lees: leuks) zetten. En echt dit is zo handig en gemakkelijk. Ook omdat je met verschonen en aankleden gewoon lekker de ruimte moet hebben en je niet naar een andere plek in de kamer moet om luiers en kleertjes te pakken! Het is veel slimmer om alles echt naast of onder je aankleedkussen te hebben vind ik.
  • Babyswimmer, je baby gaat zeker zwemmen en als je een bad thuis hebt.. dit is perfect! Het ziet er gek uit, maar Mees vond het al super en Vive tot nu toe ook. Je kan het ook super makkelijk overal mee naar toe nemen, dus ook echt een must voor als je op vakantie gaat! Ook al kijkt iedereen je in het begin aan alsof je gek bent geworden..
  • Inbakerdoek. KAN NIET ZONDER. Ik geloof echt dat ze zo goed zijn gaan slapen door het inbakeren. Ze kunnen zichzelf zo niet wakker slaan en vallen rustig in slaap.
  • Knuffel met muziek / happy horse. Van Happy Horse heb je ook een muziekkonijn, deze speelt een fijn slaapliedje waar ze lekker rustig van worden. Handig voor bij het toepassen van een bedritueel!
  • Babyfoon luvion. Wij hebben voor allebei de luvion essential. Uitvinding van de eeuw! Anders was ik er nooit achtergekomen dat Mees heel lief boekjes leest in zn bed en je kan ze gewoon altijd zien. Scheelt mij tien keer per nacht kijken haha.
  • Een mooie camera! Gelijk gekocht na Mees zn geboorte, al had ik dit eigenlijk al daarvoor moeten doen. Maar tegenwoordig kunnen telefoons ook wel al heel mooie foto’s maken! En doen, ze worden zo snel groot en niets leuker dan foto’s en filmpjes terugkijken van je kleine uk.
  • Zacht lichtje voor snachts. Voor de eerste weken / maanden is dit heel fijn voor snachts. Om het zo donker mogelijk te houden deden wij altijd ene klein lampje aan om even snel te verschonen of even met een mini lichtje je baby te voeden. Zo wordt niet iedereen gelijk klaarwakker en slaapt iedereen (hopelijk) daarna weer snel verder.
  • Babycook – mijn keukenheld. Elke cent dubbel en dwars waard. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?! Maar echt, dit is zooooo fijn voor de eerste hapjes. En voor je eigen hapjes. Elke dag gebruik van gemaakt!
  • Babygym, groot succes bij allebei! Uren speelplezier. En voor jou heel veel kijkplezier haha!

 

Mocht je nog ergens over twijfelen wat in mijn top tien staat, niet doen haha, gelijk kopen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close