Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Eerste hapje(s)

3634DC38-7C9D-49F8-890A-7F8D486B7D6E

Waaaaaaaaah weer een MIJLPAAL! Bij Mees keek ik onwijs uit naar dit moment! Zijn eerste hapje! De tafel had ik al gedekt, zijn placemat, bordje, bakje en beker
stonden al vanaf z’n geboorte klaar. Bij Vive is dit toch wel anders, wel weer super leuk natuurlijk, alle spullen ook in huis, maar nog geen gedekte tafel en ook niet gelijk begonnen met vier maanden. Waarom? Geen idee?

Wanneer zijn we dan wel begonnen? Maandag 24 september – met wortel! Vond ze het lekker? Nee, totaal niet. Ze vond het verschrikkelijk, niet een klein beetje verschrikkelijk, maar echt onwijs stom en niet lekker. Zal het wennen zijn? Zijn we te laat begonnen? Of is dit een normale reactie? Ze kreeg amper een hapje binnen, meer een likje, maar zelfs dit likje was stom en echt niet lekker. Het sabbelen aan de lepel waar niets op zat was overigens heerlijk.

Deze blikken zeggen genoeg toch haha, hopelijk kan ze hier later ook hard om lachen ;-).

Bij Mees zijn we ook begonnen met wortel, maar dan met vier maanden. Mees moest ook wel heel even wennen maar vond het al snel fantastisch ipv verschrikkelijk en at met vijf maanden al heel veel en trok de lepel zo ongeveer uit onze handen. Binnen de kortste keren hadden we alle groentes gehad en konden we ook lekker fruit gaan eten.

Nu twee weken later gaat het al iets beter, hapjes worden niet meteen uitgespuugd en langzaam waardeert ze het steeds meer (gelukkig). Nog steeds vind je het niet heel boeiend. Maar je neemt al iets meer hapjes (maximaal vijf haha) en we zijn ook al met fruit begonnen.

Misschien was de wortel gewoon niet zo lekker. Snap ik ook wel hoor. Zou liever ook gewoon beginnen met een stuk gepureerde appeltaart, maar sorry lieve Vive mag nog niet! Maar ik beloof je, wanneer je je verjaardag viert nemen we lekker een stukje taart met thee! Echt waar!

Oh en de beste aanschaf ooit: de babycook! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Hup groente / fruit in de stomer, stomer aan, omkeren, blender aan, hapje klaar. Babycook in de vaatwasser. Kan niet zonder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close