Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vive zes maanden!

Ja hoor, zes maanden! Onze grote kleine baby is zes maanden, gewoon een half jaar.. inmiddels een half jaar en een dikke week.. meer richting de 1 dan richting de 0. Bizar! Het is echt weer voorbij gevlogen. Maar het is ook echt genieten. Lekker gezellig kletsen, steeds meer met Mees kunnen spelen, gezellig in de stoel zitten met het eten en ein-de-lijk steeds meer een ritme!

314AE28F-A53D-4C4C-BD80-18500BDA998D

Voeding:
Jaja, nog steeds vier flessen en deze vier flessen zijn echt favoriet. Zodra ze de fles ziet wordt ze wild en is het feest. Het liefst geeft ze zichzelf ook al de fles, zo schattig (en fijn) vind ik dat!


De hapjes gaan steeds iets ietsje beter. Wel heeft ze een voorkeur voor fruit, daarvan is alleen het eerste hapje vies en daarna zijn de volgende paar hapjes wel oke. Maar wortel, courgette, bietjes enz daar hoeft ze nog niet veel van te hebben. Maar wie weet.. Misschien eet ze over een maand wel al een paar happen meer ;-).

Ontwikkeling:
Je bent echt een heel vrolijk en tevreden meisje! Je speelt graag op je buik en laat lekker van je horen, wat een gebrabbel. Zo gezellig!
Verder speel en lig je graag in de buurt van waar wij zijn en het allerliefst speel je gewoon met Mees (zijn speelgoed). Maar Mees vindt dit niet altijd even leuk.. je zal je speelgoed maar moeten delen ;-)!

En en en, je gooit je kont al lekker in de lucht om naar voren te gaan.. lukt nog niet.. achteruit gaat wel al een beetje haha!

Wat ook heeeeel gezellig is, is dat je er nu gezellig bij kan zitten aan de eettafel. Gezellig met z’n allen eten, drinken en lekker spelen. Dolle boel!

Ook heb je al je eerste twee tandjes (onder) die al goed zichtbaar zijn!

Ritme:
Ja hoor – eindelijk – we hebben steeds meer een ritme. Niet een ritme met precieze slaaptijden en eettijden, maar het begint ergens op te lijken! Je zit dus op vier flessen per dag en tussen alle vier de flessen slaap je. Je wordt meestal tussen half 8 en 8 wakker, dan wil je ook graag snel je fles. Vaak slaap je ’s morgen 45 min en word je rond half elf weer wakker. Tweede fles krijg je vaak rond elf uur, daarna gaan we lekker spelen en ga je tegelijk met je broer naar bed.. en dan hoop ik altijd heeeeeel erg dat jullie lang tegelijk slapen haha! Rond drie uur/half vier tijd voor de derde fles en vaak val je dan weer rond half 5 in slaap. Een kort slaapje maar toch lekker! Om 18 uur krijg je je laatste fles en nog een lekker hapje en om 19 uur is het echt bedtijd voor je! 

Nachten:
Nog steeds goed! Wel heel veel verkouden geweest, dan hoest je je speen uit of zitten er wat snottebellen in de weg. Maar als je je speen dan weer hebt slaap je gelukkig weer lekker verder. 

Meest gebruikt deze maand:
Je lievelingsspeelgoed is je mooie babygym, hier kan je heerlijk zelf onder spelen. Je pakt nu ook echt alles wat binnen handbereik ligt, stopt dit dan in je mond, gooit het op de grond en je broer pakt het dan weer voor je op haha. Ook een heel leuk spelletje! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close