Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vive acht maanden!

Wooooooow afgelopen maand is weer echt voorbij gevlogen. Net als al die andere maanden. Toch bizar hoe snel de tijd gaat. Acht maanden geleden was ik nu vooral druk met heel andere dingen, hadden we alleen Mees en een dikke dikke buik en nu gewoon twee kindjes! Kan het soms nog steeds niet geloven.

9fdfcf6a-3c59-4005-8eee-5184ed32456d

Voeding:
Verandert eigenlijk niet. Je krijgt nog steeds vier flessen, die je meestal wel erg lekker vindt. Al drink je ze de laatste tijd niet meer helemaal op, vaak laat je bij laatste fles een halve fles staan, maar prima. Brood wil je echt helemaal niets van weten. Alleen leuk om mee te spelen, maar verder echt geen zak aan. Liever eet je af en toe een cracker of een maisvinger. Je fruit vindt je wel erg lekker, gelukkig. Al het fruit gaat er gelukkig in en goed ook! Je begint al lekker met je benen te trappelen en met je armen te zwaaien als je het herkent haha. Groenten hebben we het ook maar even niet over, wordt gewoon uitgespuugd. Gelukkig hebben we dan altijd de bruine bonen nog.. maar je zou toch denken dat er wel eens wat anders in moet dan een bruine boon. 

 

Ontwikkeling:
Je bent echt een heel vrolijk en lief meisje. Lachen is je grootste hobby! Ook doe je niets liever dan op je buik liggen, spelen op je buik, chillen op je buik, slapen op je buik, kletsen op je buik.. niets fijner dan je buik dus.

 

Ook verstoppertje spelen is favoriet, handen voor onze ogen en kiekeboe en Vive schatert het uit. Zo schattig!

Zitten blijft lastig, voor even lukt het prima.. maar al snel val je om en lig je weer lekker op je buik en daar heb je zelf de grootste lol om. 

Qua tandjes is de teller gelijk gebleven geloof ik. Zal morgen nog eens goed kijken, maar vier tanden boven en drie tanden onder. 

Ritme:
Het gaat inmiddels wel lekker qua ritme! Fijn om ein-de-lijk een beetje vaste slaaptijden te hebben. Niet te hard roepen natuurlijk, want dan weet je al hoe het morgen gaat haha.
08.00 wakker en flesje!
09.15 – 11.00: lekker slapen
11.15: fles en fruit
13.00 – 15.00: slapen
15.30: flesje en cracker
16.45 – 17.15: tijd voor een kort slaapje
17.30: fles en hapje
18.45: snel naar bed want wordt het later dan 19 uur dan is mevrouw echt heeeeel boos. 

 

Nachten:
Wij boffen echt enorm, dat weten we ook. Maar de nachten gaan top!

Meest gebruikt deze maand:
Favoriete speelgoed is je broer en alles waar je broer mee aan het spelen is. Ook is alles goed wat je in je mond kan stoppen, maakt niet uit of het speelgoed is of een pak Pampers. Verder slaap je altijd met je speendoekje en roze knuffel. En was het afgelopen maand wel echt winterjassen-, sjaal- en mutsen weer. Klein lief knuffelbeertje!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close