Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Roze of blauwe muisjes

Zo spannend en zo leuk! Bij beide zwangerschappen wilde ik zoooo graag weten of we in verwachting waren van een jongen of meisje. Beide keren ben ik ook alle checklisten afgegaan, heb ik de Chinese geslachtskalender bekeken en de nub-theorie toegepast. Of dit klopte? Zie hieronder!

We beginnen met het leukste puntje van de zwangerschap, aankomen! Hupppakeee! Kom je ”mooi” aan, krijg je een mooi buikje en wordt de buik vooral dikker en de rest niet.. dan krijg je volgens de bakerpraatjes een jongen.

Klopte dit? JA! Bij Mees kwam ik niet heel veel aan en was het eigenlijk vooral mijn buik (en borsten haha) die flink wat kilo’s extra kregen. Bij Vive? Ooopsss, ik kwam veel aan. En ook echt op alle plekken kwam er wel een vetje bij zeg maar.

Nog zo’n fijn bakerpraatje.. hoe subtiel je dit ook kan omschrijven.. het komt eigenlijk gewoon op het volgende neer. Word je er mooier op, dan ben je in verwachting van een zoon, word je er niet knapper op.. dan krijg je een dochter!

Klopte dit? JA! Bij Mees kwam ik mooi aan, had ik nul puisten en zat ik heerlijk in m’n vel. Want dan denk ik ook wel te zien is! Bij Vive straalde ik natuurlijk ook van oor tot oor, maar ik voelde me wel echt wit, dik en kreeg ook echt puistjes! Terwijl ik die dus ook echt noooooooiiittt had!

Dan gaan we het even over het naar binnen werken van voedsel hebben.. als je zin hebt in hartig – jongen! Juist zin in zoet? meisje!

Klopte dit? NEEEEE! Of wel.. net hoe je het wel zien. Bij Mees had ik alleen maar zin om gezond te doen, ik at vooral veel groenten, yoghurt en fruit. Bij Vive? Oh ik was niet te stoppen, alles wat ongezond was moest naar binnen toe. Ontbijten met een appelflap en lunchen met een broodje kroket?! HEERLIJK! 

Laten we het ook nog even hebben over hoe je je voelt. Voel je je energiek, top fit en huppel je de hele dag in het rond? JONGEN! Lig je het liefst op de bank? Want moe en futloos? Meisje!

Klopte dit? NEEE! Bij beide keren had ik zeg maar nul energie. Lui ben ik altijd wel een beetje geweest, maar energiek en top fit? Mwahhh.. niet heel erg. Kan me er ook echt weinig bij voorstellen dat mensen zich het eerste of derde trimester echt top fit voelen haha. 

En hoe is het in je buik? Ben je al flink toegetakeld door de kleine? Dan krijg je een jongen! Nog geen blauwe ribben? meisje!

Klopte dit: JAAAA! Hallelujaaaa, Mees kon er wat van. Niet te doen! En Vive? Zij deed het wat rustiger aan in mijn buik. Wat ook wel heel fijn was haha.

En zo zijn er nog veeeeeel meer andere bakerpraatjes! Ik heb destijds heel google afgezocht en eerlijk is eerlijk bij beide klopten de meeste praatjes wel! Tuurlijk, echt niet alles, maar ik denk dat 70% wel goed was. En of die praatjes echt kloppen? Achhhh 50% kans dat het goed is toch. En leuk om te doen! Klopte deze praatjes bij jullie?

p.s. die kalender klopte bij Mees wel.. bij Vive niet! En die nub-theorie? Die klopte bij Mees niet en bij Vive wel weer..

p.p.s. en mijn gevoel? ik had het beide keren goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close