Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vive elf maanden

Wooooooow de laatste maand als baby. Toch even echt niet normaal. Gewoon over minder dan een maand alweer een jaar. Een! Gewoon EEN! Geen baby meer, maar opeens een dreumes. Oké, ik loop op de zaken vooruit, voorlopig ben je nog lekker mijn lieve kleine knappe baby.

img_6490

Voeding:
Hier blijven we eigenlijk al heel lang hetzelfde in, nog steeds vier flessen. De meeste flessen nog wel met melk – niet meer volledig. Maar af en toe ook een flesje water of een flesje diksap. Allemaal wel prima, maar mevrouw heeft wel een voorkeur voor melk haha.

Eten kan je serieus als de beste. Wij dachten dat Mees een vreetzak was, maar jij komt echt al in de buurt van je broer. Je ontbijt het liefst met een hele boterham. Je favoriet? Een boterham met een hele dikke laag smeerkaas haha.

Bij je avondeten proberen wij nog vaak of je eerst even een bak met groenten naar binnen wil werken. Wat vrij goed gaat als je nog maar niet ziet wat wij voor lekkers hebben. Als je daarna ons eten ziet.. nou dan weet je het wel haha. Gewoon eten wat wij ook eten. 

Ontwikkeling:
Je gaat zo snel! Optrekken, staan en langs de bank, kasten, lades – het maakt niet uit wat – lopen. Ook denk je af en toe al dat je echt kan lopen.. Na wat valpartijen weet je inmiddels wel dat je niet zomaar opeens los kan staan. Gaat zeg maar nog niet helemaal haha.

Ook ben je echt een enorme druktemaker. Ook eigenlijk altijd al geweest. Rust ken jij gewoon echt niet. Altijd maar spelen of altijd maar in beweging.

En die tandjes.. die acht tandjes hebben inmiddels gezelschap gekregen.. en wel.. van twee kiezen! Drukke boel daar in die mond van jou haha.

Ritme:
07.30/08.00 wakker en flesje!
08.15: hier hoort natuurlijk ook een lekkere boterham bij
08.15 – 09.00: spelen en veel puinhoop maken
09.00 – 11.00: lekker slapen
11.30: fles en fruithapje naar binnen werken
12.00: vaak gaan we nu even naar buiten. Ik kan niet zo goed heel de dag binnen zitten en jullie vinden het altijd prima om even een rondje te lopen.
12.50: nog even snel een boterham eten voor het slapen
13.00 – 15.00: slapen
15.30: flesje en cracker/boterham/koekje
Daarna wordt er weer lekker gespeeld.
17.15: fles en avondhapje
18.45: bedtijd

Nachten:
Nog altijd heel goed! Heel fijn!

Jouw favoriete speelgoed:
Je speelt met van alles en nog wat, hoeft ook echt niet per se speelgoed te zijn. Wat serieus, hoe leuk zijn tijdschriften, pollepels en pannen haha. Verder vind je het vooral leuk om te spelen waar Mees aan het spelen is. Als Mees met de Duplo speelt kan je lekker meespelen, ook de ballenbak blijft leuk en met de auto’s zou je wel wat vaker willen spelen.. maar dat vindt Mees niet zo’n goed idee ;-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close