Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Yeaaahhh je hebt een positieve zwangerschapstest!

Dan is eindelijk dat moment daar, je kan testen of je zwanger bent of niet! Ik had al moeite met wachten tot ‘’de’’ dag. Liefst deed ik het een paar dagen eerder (ik zocht ook serieus naar testen die je eerder zou kunnen doen). Maar om teleurstelling of valse hoop te voorkomen toch maar netjes wachten tot ‘’de’’ dag. Ik kan me deze momenten nog zo goed herinneren. Welke dag het was, hoe laat het was en hoe het ging.

Mees (51 van 51)-2

Bij Mees weet ik het nog heel goed! Het was kerst 2015 en ik werd ’s nachts wakker omdat ik moest plassen. Aangezien overal stond dat je het beste de test kon doen met ochtendurine vond ik dit (04.30 uur ’s nachts) wel het meest geschikte moment. Alles lag al netjes klaar en de instructie kende ik wel uit mijn hoofd haha Sven natuurlijk ook even wakker gemaakt en toen snel naar de wc. EN JA HOOR! ZWANGER!!!!!!

En dan, zo blij, zo vrolijk, vol adrenaline en toch ook wel beetje een help en wat nu momentje.. We waren echt door het dolle heen, heb nog net niet de hele buurt wakker gegild, zo blij!! Maar daarna.. ja nu komt het.. heb ik serieus m’n telefoon gepakt en ben ik gaan zoeken op help ik ben zwanger en op zwanger en wat nu. Gewoon omdat ik werkelijk even geen idee had hoe nu verder. Vervolgens ook nog meer testen gehaald om te kijken of het wel echt klopte, ben ik echt zwanger?! En zo ja, hoe lang ben ik zwanger. En elke keer die positieve test. Zo fijn!

De tweede keer was ik echt veel minder geduldig, daar begon ik al een paar dagen eerder met testen (wat volgens die testen ook gewoon zou kunnen). Deze test was negatief en ook de volgende twee dagen nog steeds negatief. Pas ná ‘’de’’ dag kwam er echt een heel heel heel heel licht streepje – zo eentje dat je denkt ben ik nou gek of niet. Toch was ik nog niet ongesteld en wist ik ergens ook wel dat ik zwanger was. Uiteindelijk gaf de test een paar dagen later toch het goede nieuws! ZWANGER!!! Dit was ’s morgens vroeg en ik moest snel naar werk. Sven en Mees lagen nog te slapen, maar heb dit gelijk  verteld natuurlijk. Feestje! Taart!

En op werk een glimlach van hier tot Tokyo! En ook dit keer was Google m’n beste vriend. Gelijk opzoeken in de trein of andere mensen ook eerst negatieve en daarna positieve testen hadden. Kijken wat (ongeveer) mijn uitgerekende datum zou zijn. En natuurlijk extreem genieten van het feit dat ik weer zwanger was!

Maar even serieus, hoe bijzonder zijn deze momenten. Ook gewoon dat je dit niet meer vergeet! Hoe gelukkig je dan bent (en ergens natuurlijk ook bezorgd – is het allemaal goed – en blijft het allemaal wel goed gaan).

Nu ben ik heel benieuwd naar jullie reacties? Ook gillen en huilen van blijdschap? Nog meer mensen die zo gek zijn en op Google intypen ‘’Zwanger en wat nu’’?

En sommigen ook eerst een negatieve test en daarna toch een positieve test?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close