Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Zonnebrand – jullie favorieten!

We blijven even lekker in de zomerse sferen. We gaan het even hebben over zonnebrand. Niet uitgebreid hoor, ik weet er weinig vanaf behalve dat insmeren mega mega belangrijk is en dat ik liever wit gesmeerde zonnebrand kindjes heb dat dat ze ooit verbranden  Anyway, van de week vroeg ik op Instagram welke zonnebrand jullie favoriet is en het liefst eentje die lekker smeert, geen witte waas achter laat op het lichaam en het liefst geen vlakken achterlaat in de mooie kleertjes van de kids.

img_3796

Om gelijk maar even met de deur in huis te vallen de top vijf uit al jullie antwoorden (bedankt voor alle tips en reacties, echt heel fijn!).
1. Vision
2. Lovea kids (bio!)
3. Nivea
4. Dr Jetske Ultee
5. La Roche-Posay

Bovenstaande vijf werden het meest getipt, maar omdat ik zoveel reacties heb ontvangen heb ik heb een top tien gemaakt.

6. Ladival
7. Linea mamma
8. Oh-lief zonnebrand (bio!)
9. Hema kids
10. Zwitsal

Wat viel verder op? Ik liet een afbeelding met mijn zonnebrand zien, de Nivea spray. Ik kreeg ook best veel reacties dat mensen een spray ook veel fijner vinden (ook een aantal reacties dat je met de spray minder goed zou smeren). Dus misschien een tip, ik – en nog veel meer – zijn om na het gebruiken van een spray. Wel extra goed opletten met insmeren dus.

Daarnaast viel me op dat veel mensen letten op wat er in hun zonnebrand zit. Laat ik het maar eerlijk zeggen, ik heb nog nooit naar de achterkant van mijn zonnebrand gekeken haha. Maar ik vind dus wel heel intressant. Waar het over gaat? Het gebruik van chemische filters / nanodeeltjes / titaniumdioxide en zinkoxide. Ik wist hier zoals gezegd niets van, maar vind het toch wel interessant en ga er voortaan ook op letten. De RIVM heeft er een stuk over geschreven en dit is hier te vinden Nanodeeltjes – RIVM. 

Laatste tip: zonnebrand is echt wel heel vaak in de aanbieding. Heeft de ene winkel die week geen aanbieding heeft de andere winkel het wel. Scheelt weer voor je portemonnee, kan je wat extra ijsjes scoren ;-).

En nu jullie toch zo lekker aan het lezen zijn. Namens mij en het KWF: smeer, smeer en smeer. Je kan je (kids) niet vaak genoeg insmeren. Echt niet. Of een factor 50 is dan 30 ga ik ook niet zeggen. Maar gebruik in ieder geval minstens factor 30. Ennn.. geniet van het heerlijke weer.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close