Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ons nieuwe meesterwerk

Dat ik gek ben op het maken van foto’s weten jullie ondertussen wel. Mijn telefoon tikt inmiddels bijna 55.000 foto’s aan. Leuk en aardig al die foto’s op je telefoon, maar toch zonde om hier dan helemaal niets mee te doen? Zelf ben ik wel aardig bij met het maken van de fotoalbums voor de kids, verstuur ik af en toe een fotokaart naar familie en druk ik af en toe wat af om het huis te voorzien van leuke kiekjes van de kids.

img_6655

En nu heb ik dus echt een onwijs meesterwerk in huis – al zeg ik het zelf. Een foto op canvas  Echt een enorm canvasdoek met een van mijn favoriete foto’s van Mees en Vive samen. Zo huppakee gigantisch groot, gigantisch aanwezig, midden in de woonkamer.. een zwart/wit portret. En echt, ik ben hier dus waanzinnig blij mee.

Het doek wat bij ons in de woonkamer hangt is 80 cm breed en 120 cm hoog. Voor sommige misschien wat groot, maar zo aan de muur echt een goed en mooi formaat. Bedenk dus wel van te voren waar je het canvasdoek wil gaan plaatsen, zonde als je een te groot of juist te klein doek besteld. Waarom ik heb gekozen voor een zwart/wit foto? Naast dat zwart/wit hier het beste in het interieur past, vind ik het ook meer tijdloos en om meerdere plekken op te hangen. Nu hangt het doek aan de grote muur in de woonkamer, maar zou ik ooit weer last van verander-drang hebben – welke vrouw heeft dat nou niet – dan hoef ik niet gelijk een nieuwe te bestellen maar kan deze makkelijk (qua kleur) op een andere plek komen.

Het bestelproces.. het moeilijkste was serieus om een foto te kiezen. Uit 55.000 foto’s kiezen is natuurlijk ook niet makkelijk ;-). Nee het valt mee, iedereen heeft vast wel een paar favoriete foto’s. Deze gewoon om de beurt geselecteerd, een print screen van gemaakt en door anderen laten kiezen. Want dat kon ik dus gewoon echt niet. Je kan daarna zelf je maat kiezen, ook kan je kiezen om gelijk een ophangsysteem te kopen, eventueel een lijst voor om je doek heen en heel handig, je kan je foto laten controleren. Met de laatste optie was ik zelf wel blij, blijf toch altijd benieuwd hoe een kleine foto (met mijn telefoon gemaakt) wordt als je het giga groot zou willen hebben. Nou, het resultaat liegt er niet om. Is gewoon gelukt – en goed ook!

img_7418

Als jullie nou net zo enthousiast zijn als ik; ga snel naar fotoopcanvas.nl . Zie ik dat ze hele leuke zomerkorting hebben op hun site (v.a. 40% korting – best de moeite waard dus). Wat misschien ook nog wel heel gaaf is in plaats van een foto op canvas, fotobehang. Nou ja, in plaats van, kan natuurlijk ook allebei haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close