Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Welke cadeautjes heeft Sint vast bij ons gebracht?

Jaja, Sint komt alweer bijna aan in Nederland. En ik vind dat FANTASTISCH. Het is dat ik nu twee kids heb, maar anders had ik ook gewoon vooraan gestaan bij de intocht haha. Heerlijk feest en zo’n leuke sfeer. Kruidnootjes, pepernoten, poppen versieren, je schoen zetten en pakjesavond. Ik tel al af hoor (en Mees en Vive ook – en nee, je bent echt nooit te groot of te klein voor dit familiefeest!).

img_4572

Maar goed, onder het mom van een goede voorbereiding is het halve werk. We zijn vast begonnen met de inkopen. Kreeg al een aantal keer de vraag wat ik voor wie heb. Dus hier vast een klein lijstje vol inspiratie!

Mees:
maileg muisje; Vive heeft een poppenhuis met muisjes voor haar verjaardag gekregen. Alleen zit hier eigenlijk geen ‘mannen’ muis in. Het werd dus tijd voor een mannenmuis haha. En ja, Mees vindt het leuk om hiermee te spelen!

houten treinen van Ikea; na ons bezoek aan het spoorwegmuseum konden we niet anders dan alle treinen tevoorschijn halen. V-tech, Duplo, Thomas de trein, maar gelukkig ook de houten Ikea treinset. Vind ik het leukst en de boefjes waarderen die ook wel allebei. Dus nog wat spoor, leuks en treintjes voor erbij.

– ridderverkleedkleren; op vakantie kwam we een heel leuk winkeltje tegen waar ze heel gave ridderkleren en spullen verkochten. Dit moest natuurlijk mee. Verkleden is sowieso wel favoriet.

duplo brandweer; is nog over van vorig jaar haha. Dus poging twee om deze dit jaar te geven.

sjoelbak van Znoet; hoe gaaf is deze sjoelbak. Hoop dat we hier veel plezier van gaan hebben! Voortaan zondag spelletjesdag, lekker burgerlijk ghehe! Staat in Mees z’n lijstje, maar is eigenlijk gewoon voor ons allemaal!

Vive:
duplo; Vief kan zich hier uren zoet mee houden. Blokjes op elkaar, blokjes van elkaar.. en dat keer honderd.. dus heel veel duplo blokjes voor Vief. Btw, voor een klein prijsje bij de Jumbo gekocht, maar daar is dit niet online te vinden.

roze regenboog Little Dutch; omdat ik precies alles van Little Dutch leuk vind en we de regenboog nog niet in ons assortiment hebben.

roze rugzakje van het Kruidvat; omdat we niet genoeg rugzakjes kunnen hebben en Vief t heerlijk vindt om met alle (rug)tassen te slepen.

Het begin is er! Staan nog wel wat leuke dingen op het lijstje (wat ik dus altijd tussendoor ook bijhoud (step, zaklampboek, dokterskoffer, paraplu, stoplicht, houten naam slinger..) Maar dat komt wel. Eerst maar eens bovenstaande cadeautjes inpakken. Zijn jullie ook al begonnen met wat inkopen voor Sint?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close