Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Tien redenen waarom de herfst zo leuk is!

Laat ik voorop stellen dat ik echt gek ben op de zon, lekkere temperaturen, jurkjes, blote benen, zomerse drankjes, salades, avondzon, zomeravond, strand, zand en zoute kusjes. Maar goed, de zomer is voorbij. Het regent ongeveer al twee weken non-stop.. en als ik m’n apps moet geloven blijft dat het ook nog wel even doen. Helaas pindakaas! Maaaaar.. zo erg is de herfst nog niet hoor. Hieronder tien redenen om ook van de herfst een feestje te maken.

417387a8-0873-4bb6-8720-8691889d7319

 1. Tijd voor een wandeling in het bos (en na die wandeling eet je natuurlijk een lekkere pannenkoek!). Want hoe leuk is het voor de kids, kastanjes, eikeltjes, mooie blaadjes, rennen, in de plassen stampen en takken verzamelen. Klinkt best wel leuk toch? En wat ik dan bij de herfst vind passen is deze gezelligheid af te sluiten met een lekkere pannenkoek haha.
 2. Kaarsjes aan! Maak het gezellig in huis. Jaja, het wordt een stuk eerder donker, de verwarming heeft alweer een draai gekregen en de dekentjes komen ook weer tevoorschijn. Maar toch gaat er bij mij niets boven het aansteken van de kaarsjes. Zo gezellig.
 3. De kleurtjes van de herfstcollecties. Daar word ik dus echt heeeeeel blij van! Shop ‘till you droppp woehoeee!
 4. Misschien wel de beste reden om te genieten van de herfst.. de feestdagen komen eraan! De Sint komt alweer bijna aan, de schappen zijn gevuld met lekkers, alles ziet er zo gezellig ”knus” uit, je hebt zin om allemaal cadeautjes te kopen ennnnn vergeet de kerstboom niet!
 5. Warme chocolademelk met slagroom en appeltaart. Joehoeee, hier kan je mij voor wakker maken hoor! En de twee boefjes ook!
 6. Plassen stampen! Ik noemde het net al, maar dit betekent voor de meeste kindjes feest! Trek ze even oude kleren aan, regenlaarzen en een regenjas en neem ze mee naar een stuk waar veel plassen liggen. Gegarandeerd succes!
 7. Pinterest afgaan op zoek naar creatieve creaties om te maken met de kids. Ik ben dus totaal niet crew bea, maar op zo’n regenachtige dag vind ik het echt wel leuk om even wat te knutselen met ze.
 8. Ze slapen misschien wat beter dan in de zomer, yessss! Lekker donker als ze naar bed gaan en last van de hitte? neeee dat hebben we nu niet..
 9. In de zomer ga ik liever een dagje naar het strand of naar het zwembad, maar met dit weer is het best leuk om naar leuke kindermusea te gaan. Nijntjemuseum, Spoorwegmuseum, Kinderboekenmuseum of misschien wel dagje dierentuin als het niet alleen maar giet! Ohhhhh en laten we de ”Winter” Efteling niet vergeten!
 10. En ook wel favoriet hier; (val) appels en (val) peren van de grond rapen of plukken daarvan stoofpeertjes, appelmoes, appelflappen en appeltaart maken. Natuurlijk samen, want dat is wel zo leuk en gezellig!

Vinden jullie de herfst ook wel wat hebben :)?

4 gedachten over “Tien redenen waarom de herfst zo leuk is!

 1. Nog iets wat heel erg leuk is aan de herfst: onder een dekentje kruipen en een boek (voor)lezen, al dan niet met warme chocolademelk erbij 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. En nu ben ik benieuwd wat voor leuks je knutseld, deel je dat ook? ♡

  Geliked door 1 persoon

  1. We gaan vandaag aan de slag met herfstbladeren.. we gaan ze op een glazen potje plakken en dan vanavond een kaarsje erin doen! Benieuwd of het lukt of dat het iets heeeeel anders wordt haha

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close