Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Tien favoriete herfstitems (voor kids)!

Herfst (de; m; meervoud: herfsten)
1derde jaargetijde, nl. van 23 september tot 21 december; = najaar.

De herfst is toch zo slecht nog niet, vaak nog een lekkere nazomer (nu even niet), mooie kleuren, mooie kleren en het heeft ook gewoon wat knus! De dagen worden korter, kouder, natter en dat betekent dat we weer meer tijd in en om huis doorbrengen. Hieronder vinden jullie tien items waar wij echt niet zonder kunnen (in de herfst).

 

  • Slaapzak; Vief waardeert dit gelukkig nog wel! Tijd om van de zomerslaapzak over te gaan naar de dikkere slaapzak. Mijn favoriet; de witte met zwarte stippen van Ter Stal. Ook echt een heel fijn prijsje!
  • Pyjama; waar ik in de zomer ons nog net niet binnen een seconde in een zomerse outfit heis, vind ik het nu heerlijk om wat langer in pyjama te lopen. Nee echt geen hele dag, maar een pyjama ochtend is zo verkeerd nog niet. Mijn lievelings, de pyjama’s van Feetje. Moet je gewoon hebben.
  • Sloffen; hier hebben we vloerverwarming, maar dat betekent niet dat we geen sloffen nodig hebben hoor. Voor boven, voor onderweg en gewoon voor de leuk. De leukste? Die van Bergstein! En echt heel lekker warm.
  • Regenlaarzen; tsjaaa.. het zal je vast niet zijn ontgaan.. maar we hebben meer blubber en regen dan droge paden en dagen. Maar geeft niets, daar hebben ze de regenlaarzen voor uitgevonden. Mogen dan ook echt niet ontbreken. Favoriet? Bergstein, maar ook die van Van Pauline.
  • Regenjas; jaja ook heel erg nodig! En niets leukers dan een regenjas die matcht met je regenlaarzen! Tumble ’n dry heeft een leuke gele, Zeeman een leuke groene en Zara heeft een leuke roze. Maaaaar, Zara heeft nu ook een enige (meisjes)regenjas met stippen!
  • Paraplu; hier lopen ze liever gewoon door de regen. Maar komt waarschijnlijk ook omdat ze er geen hebben haha. Hoe leuk is deze van de Hema! Een zwarte kinderparaplu met een wit druppeldessin. De kleuren van de paraplu veranderen wanneer deze nat wordt. Denk dat Sint deze maar even aan een van de twee moet geven.
  • Een vier-seizoenen-boek; of gewoon een leuk boek. Want we gaan natuurlijk vaker onder een kleedje zitten en een boekje lezen.
  • Knutselspullen (voor het maken van een ”herfst boom”); weinig voor nodig, lijm, bladeren, verf en een groot vel papier!
  • Een streepjessjaal; niet alleen voor de herfst.. kan gewoon eigenlijk niet ontbreken. Mijn favoriete: de sjaal van mingo en de sjaal van Little Indians.
  • Herfststickers; om lekker de ramen of iets anders te versieren. Voor bijna gratis stickers even op Ali zoeken en anders deze leukerds! en vergeet dan niet die van Sint gelijk mee te bestellen! 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close