Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Toffe kleine webshop; JOZH

Al eerder kwam er een artikel met mijn favoriete kledingmerkjes voor kindjes. Wat ik naast mijn favoriete merkjes nog leuker vind, is dat wanneer je kleine (web)shops ontdekt met (on)bekende merkjes en super leuke items! Jullie zullen het vast herkennen wanneer ik zeg dat je liever je geld uitgeeft aan dat leuke schattige winkeltje in het dorp dan bij de grote ketens. Ook grote kans dat zulke (nog) kleine ondernemingen dan meer kans hebben om te groeien tot een groot succes, hun droom!

Vandaag kwam er een super leuk pakketje binnen van zo’n klein groeiend bedrijf, namelijk van www.jozh.nl ! Dit bedrijf wordt gerund door moeder en dochter, hoe leuk! Hier is echt van alles te vinden, leuke kleding in kleine maatjes, toffe kruikkenzakken (leuker ga je ze niet vinden), badcapes, slaapzakken, babynestjes, ledikantdekens en nog veeleer meer. En niet leuk, maar wel heel mooi is de betekenis achter de naam JOZH. Het bedrijf is vernoemd naar hun moeder / oma Josien, die al vroegtijdig is overleden. De sterretjes in het logo staan als herinnering aan haar eigen moeder en schoonmoeder.
Jozh is een super toffe shop waar van alles is te vinden. Hoe zij zich presenteren op hun site: JOZH is de webwinkel voor al uw kinderlifestyle en -kleding artikelen. Enkele zeer kwalitatieve merken beddengoed en kinderkleding hebben wij op dit moment in onze collectie opgenomen waaronder Aden & Anais, Imps & Elfs, Jollein, Little Dutch, Cotton Baby en Your Wishes. JOZH is uw specialist op het gebied van kinderlifestyle en -kleding artikelen en streeft ernaar om voor u alles naar uw wens te kunnen aanbieden. Wij staan dan ook met alle liefde klaar voor onze klanten.  

Wat maakt dit kleine bedrijf nou extra leuk?
– leuke items en leuke merken
– gerund door moeder en dochter
– lekker actief op social-media
– kijk even de foto’s op Instagram, word je lekker hebberig van
– hebben veel leuke acties, zowel winacties als leuke kortingsacties
– doen deze week ook mee met black friday!
– kunnen echt mega leuk (cadeautjes) inpakken
– staan open / en zijn nog op zoek naar nieuwe merkjes, dus roept u maar!

p.s. mocht jullie interesse nou ook zijn gewekt, wat ik heel goed snap. Op 30 november houden zij een magazijnverkoop en is de lancering van hun nieuwe website! Het evenement is voor iedereen toegankelijk dus neem vooral veel vrienden en familie mee. Op het evenement staat een hapje en een drankje voor jullie, daarnaast heel veel leuke producten voor spotgoedkope prijzen. En bij aankoop krijg je ook nog eens een leuke goodiebag cadeau.
De merken die te koop zijn tijdens dit evenement zijn: Koeka, Little Dutch, Jollein, Cotton Baby, Your Wishes, Fresk, Taftan, Imps en Elfs, Little Blond, Aden + Anais en Tureluur. Klinkt top toch? Meer informatie hierover is hier te vinden op Facebook. 

p.p.s. deze week shop je met 15% korting!

p.p.p.s sorry voor als jullie gelijk aan het shoppen zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close