Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Kortingscode Pixum

img_0341

Voor wie mij op Instagram volgt, heeft al gezien dat ik druk bezig was met het maken van fotoalbums. En dit keer niet via de computer maar via de Pixum-app! Ja echt, helemaal via de app gemaakt. Nu snap ik dat jullie mega benieuwd zijn of het dan ook werkt enzovoort dus hieronder een kort verslagje met wat tips en en en een kortingscode van 20% (LIANNE-2020).

Oké we nemen:
1. Het zonnetje
2. Een glas (alcoholvrije) wijn
3. Je telefoon

Meer heb je niet nodig. Klinkt al goed zo toch?

Download de Pixum app, deze app is gewoon gratis. Je ziet al gelijk alle mogelijkheden die de app biedt, van het maken van fotoalbums tot het maken van fotocadeaus (leuk voor moederdag!). Maar goed, fotoalbum it is!

Dus klik op fotoboek! Hier begint gelijk het echte werk haha. Je moet kiezen uit welk type album je wil, liggend, staand, vierkant of vierkant XL. Ik ben voor staand gegaan.

Hierna kan je een stijl kiezen, ik koos voor de derde stijl (titel – en grote foto met een dunne rand). Hierna ga je weer verder, nu kom in je foto overzicht. TIP!! Selecteer nu maar een foto en druk op klaar. Op deze manier kan je heel makkelijk de app ontdekken. Kijken hoe het werkt met teksten toevoegen, foto’s toevoegen, kijken welke lay-outs ze allemaal hebben en eventueel wat stickers om te versieren. Waarom deze tip? Zo hou je echt het overzicht.

Anders tip: zorg wel dat je foto’s niet los staan tussen 32467623 foto’s, maar dat je vast een aparte map maakt op je telefoon met de album foto’s.

Oke nou nu kan je lekker je gang gaan, geniet van het zonnetje, je wijn en in de tussentijd heb jij gewoon een album gemaakt!

Dan nu het eindresultaat. Kijk dat het makkelijk gaat is natuurlijk mooi meegenomen, maar als je een ruk kwaliteit album binnen krijgt ben je helemaal voor niets bezig geweest. Maar dat is echt niet het geval! Het is zo gaaf en zo mooi geworden, ben er echt heel blij mee! Het album dat ik van Curacao heb gemaakt bevat alleen maar fotos gemaakt met de telefoon en het album van de familiestoot zijn dus van de camera, gedownload met de telefoon en ook gewoon via de app gemaakt. En allebei top! Wel zie ik dat de kwaliteit minder wordt naarmate de foto groter wordt, dat wordt ook aangegeven. Maar ik vind af en toe een grote foto tussen de albums wel leuk, dus bewust voor gekozen (en het is nog steeds mooi hoor!).

Oke en denk je nu.. yes ik ga aan de slag! Ik heb een leuke kortingscode waarmee je 20% korting krijgt: LIANNE-2020 en deze korting geldt dus niet alleen op albums, maar ook op gewone fotoafdrukken, cadeaus, mokken, puzzel, kalenders enz.. echt alles dus! Misschien een leuke tip voor moederdag!

Mocht je nog vragen hebben, ik voel me inmiddels een albumspecialist, dus vraag maar raak!

Liefs,

Lianne

p.s. kortingscode is twee maanden geldig :).

p.p.s waarom het echt zo snel gaat? de templates staan er al! Je kiest welke je leuk vindt en voegt de foto’s toe. Je kan er nog een tekst bij schrijven en nog wat versiering aan toevoegen.. en klaar!

p.p.p.s kwaliteit is top! Wel zie je verschil tussen een grote foto en bv twee kleinere. Maar niets storend aan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close