Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Hoe maak je een meisje?

Hoe maak je een meisje? Dit artikel is geschreven met een grote knipoog, dus lees het ook zo. Ik snap dat het krijgen van kinderen absoluut niet vanzelfsprekend is en dat het krijgen van een zoon of dochter je dan al helemaal niets uitmaakt! Dit artikel schreef ik naar aanleiding van een stukje wat ik zag over de ”beïnvloeding” van het geslacht.
img_4977
Laten we het eens hebben over natuurlijke geslachtsbeinvloeding.
Mocht je een voorkeur hebben voor het geslacht van je kindje; hieronder wat tips en trucs voor het ”maken” van een meisje.
Statistisch gezien heb je natuurlijk gewoon – ongeveer – 50% kans op een jongen of een meisje. Gewoon een toevalstreffer. Maar, er is een maar, volgens sommigen heb je hier toch zelf enige invloed op. Dus mocht je je kansen op roze (of blauw) muisjes wat willen vergoten, ga dan aan de slag met onderstaande tips.
Er bestaan twee natuurlijke methoden om het geslacht te sturen: de timing van de gemeenschap ten opzichte van de ovulatie en een specifiek meisjesdieet dan wel jongensdieet. Beide methoden proberen de verhouding van “mannelijke” (Y) en “vrouwelijke” (X) zaadcellen bij de eicel en de ontvankelijkheid van de eicel hiervoor op het moment van bevruchting te beïnvloeden. Deze methoden zijn door gynaecologen op wetenschappelijke wijze ontwikkeld en getest. (bron: https://www.genderconsult.nl/twee-natuurlijke-methoden/)

Timingmethode
De timingmethode is gebaseerd op het verschil in gewicht, beweeglijkheid en levensduur tussen mannelijke en vrouwelijke zaadcellen. Er zijn hierdoor dagen in de cyclus waarop de kans op een meisje hoger is en dagen die meer kans op een jongen geven.

Mannelijke zaadcellen zijn misschien dan wel sneller dan vrouwelijke zaadcellen. Vrouwelijke zaadcellen zijn sterker en overleven langer. Bij een regelmatige cyclus zou je een, twee of drie dagen voor de eisprong moeten handelen.


Dieetmethode

De dieetmethode is gebaseerd op het feit dat de chemische samenstelling van het milieu in het ovarium, de vagina, de baarmoeder en de eileider kan veranderen door het volgen van een speciaal dieet voorafgaand aan de bevruchting. Deze chemische samenstelling heeft invloed op de zaad- en eicellen, waardoor vrouwelijke of juist mannelijke zaadcellen meer kans hebben om bij de eicel te komen. Ook wordt de ontvankelijkheid van de eicel voor vrouwelijke ofwel voor mannelijke zaadcellen vergroot.

Wat houdt dit dan in? Wil je een meisje probeer je dan te houden aan een zoutarm en calciumrijk dieet. Waar zit veel calcium en magnesium in: yoghurt, melk, harde kazen, tofu, cashewnoten, amandelen en vijgen. Bij een jongen, Dat is qua mineralen precies andersom: relatief rijk aan natrium en arm aan calcium.

De Chinese kalender
In de Chinese kalender zijn er bepaalde maanden gunstiger voor een jongen en andere voor een meisje. Typ het in op google en je ziet het zo. Overigens.. mijn ervaring.. dit klopt niet, maar goed, 50% kans he haha.

p.s. niet te hard zeggen dat je een voorkeur hebt, dat is namelijk verboden.
p.p.s. mocht het gewerkt hebben dan hoor ik het ook graag.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close