Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

We SNURK like this

En hoe SNURK jij?

Dat zwanger zijn vraagt hier in huis wel om de nodige aanpassingen. De zolder moet verbouwd worden en flink ook! Helaas heeft de aannemer pas vanaf januari tijd voor dit project. Dus.. Mees en Vive gaan tijdelijk lekker samen op een kamer slapen! Vinden zij reuze leuk en wij eigenlijk ook wel!

Mees had al een groot bed – sinds ie anderhalf was haha – maar voor Vive was het dus ook wel eens tijd voor een groot bed. Ze had zelf al een aantal keer aangegeven dat ze het ook wilde en daarbij is zij wel het – ik-klim-lekker-uit-mijn-ledikant-als-ik-mijn-grote-bed-niet-snel-krijg-type. Dus een plus een is twee. Mees z’n bed en slaapkamer hebben we omgetoverd naar een stoere en lieve peuter- en kleuterkamer!

Dekbedovertrek kinderen

Voor Vive mochten we dus helemaal los – qua bed(dengoed) en voor Mees is het wel zo leuk als ie dan ook weer even wat nieuws heeft!
Dus op zoek naar leuk beddengoed! Waarschijnlijk kennen jullie SNURK Amsterdam ook wel, van die heel toffe twinning kleding en dus ook van (onder andere bovenstaande twee – super toffe) dekbedovertrek kinderen . En met tof bedoel ik echt tof, kijk zelf maar!

Dus een keer raden waar onze keuze op is gevallen. Onze is trouwens niet waar, ik had precies niets te zeggen. Mees wilde heel graag de dino en Vive koos de ballerina uit. Al vonden ze het nog wel lastig.. want die brandweer, prinses, haai en aap waren ook wel heel geliefd. Wat ik dus niet wist is dat je dit al vanaf maatje ledikant hebt! Ik heb altijd gedacht dat dit gewoon alleen de ”standaard” 1-persoons maar zou zijn. Niet dus! Voor elke maat zit er wat tussen! Mocht je dus met je partner ook onder een toffe (dino ;-)) dekbed willen liggen, ze hebben dus ook 2-persoons! Wel origineel, twinnen met kleding doen we allemaal, waarom niet met de dekbedovertrekken haha!

Uitgekozen door Vive
Uitgekozen door Mees

Nachtkleding

Naast de leuke dekbedden vind ik de kleding ook echt heel tof! Aangezien wij hopelijk rond de kerst met nog een mini zitten (KAN NIET WACHTEN). Ben ik bang dat ik voor iedereen dezelfde outfit onder de kerstboom moet gaan leggen. En dat is echt geen straf als ze net zo lekker zitten als het dekbed voelt! Dussss Santa, als je dit leest; van deze leuke nachtkleding zijn streepjes hier favoriet en anders de hondjes!

Wat ook nog goed is om over SNURK te vermelden: alles van SNURK wordt gemaakt in Portugal in goede werkomstandigheden (geen kinderarbeid – BELANGRIJK) en ze beschouwen zichzelf als een mens- en planeet vriendelijk merk. Zo is hun 100% biologische katoenen beddengoed, Oeko-Tex gecertificeerd. In ’t kort: geen giftige troep én het wordt waterbesparend geproduceerd. Is toch echt goed over nagedacht en een heel mooi concept!

En terugkomend op de titel, zo SNURK-en wij dus! En het gaat echt onwijs goed, de kids vinden het het einde en ons hoor je dus precies niet klagen.. Maar hoe stoer is het dan ook om tussen een dino in slaap te mogen vallen of als een ballerina.. kan je toch alleen maar van dromen! En hoe SNURK-en jullie?!

ZzzzzZzZzz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close