Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

De laatste loodjes – zin in de bevalling!

Die laatste loodjes zijn hier elke keer gewoon niet te doen. Niet meer kunnen zitten door de rugpijn, maagzuur als een gek en nog minder slaap dan met een new born haha.

Ruim twee weken geleden schreef ik dit stukje op Mamaplaats. Met heel veel tips (voor wie wat wil proberen, kijk even op de Instagram pagina van Mamaplaats haha). Hier heeft t traplopen enz niets geholpen. Maar inmiddels wel een kleine prinses erbij 💕!

Vanaf week 37 ben ik dan ook altijd keihard aan het duimen dat de baby lekker mag komen. Klaar met het wachten, de pijntjes en alle andere ongemakken die bij de laatste weken horen. Ik ben zeg maar beter in bevallen dan in zwanger zijn. Dat hardop uitspreken wordt niet door iedereen gewaardeerd, maar hier gaat die vlieger toch echt wel op.

Vanaf week 38 zit ik dan ook aan de ananas, tonic en nog tien andere dingen (die gewoon normaal zijn ;)) op mezelf een zetje in de goede richting te geven en de weeen een beetje op te wekken. Heeft precies nog geen een keer geholpen. Maar ach, je moet wat de laatste weken ;-).null

Maar goed, nog precies geen baby.. wel veel slapeloze nachten, harde buiken en oefenweeen. Zo zo zo benieuwd wanneer onze mini komt! Kan niet meer wachten (als je het nog niet doorhad haha).

Met hoeveel weken zijn jullie bevallen en zijn jullie ook aan de slag gegaan met de “bakerpraatjes” voor het opwekken van de bevalling (seks, ananas, tonic, hobbels, wandelen, traplopen, voetreflexmassage, pittig eten enz).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close