Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Plog – week 2 💕

Onder het mom van leuk voor later, leuk voor iedereen en omdat ze gewoon veel te lief en leuk is – oke lief en leuk zijn haha – blazen we de plog weer even nieuw leven in. Eens kijken of ik het dit keer een beetje vol ga houden.

Maar goed, weer heel veel foto’s van de afgelopen week. De eerste week van dit jaar en de tweede week van Flore!

1 januari zo starten is zo slecht nog niet.. wat zeg ik, het is heerlijk! Allemaal lekker uitgeslapen, niet brak en gewoon een goed begin toch zo!

Flore kleden we gelijk na haar eerste voeding aan en Vive ligt we nog heeel lekker naast in dr pyjama. Wel te lief!

Inmiddels aangekleed en tijd voor kusjes!

Oooohhh en dit… TE LIEF TOCH!! En ook verliefd op dit pakje.. van de Hema! Schreef laatst een blog over mn lievelingspakjes en dit is er zeker een van!

Had ze eindelijk even rust..

Klimt Mees alweer bij Flore in de box haha. Maar het is zoooo lief en Flore vindt alles prima.

We gaan nog even naar opa en oma toe. Dus lekker jasje aan en gaan.

Nog even stoer doen met de sterretjes.

Moesten ook weer dino’s worden getekend. Deze twee.. ze tekenen.. elke dag.. heel veel. Hebben ze zo niet van mij haha.

Lekker met de Duplo! Daarna is het tijd om naar huis te gaan.

Yesss weekend. Al maakt dat toch niets uit, elke dag is het weekend haha.

Lekker spelen met het cadeau van Flore. Daarna bergen we het maar snel op haha.

Tijd voor de volgende voeding. Kan Sven even wat spullen pakken en dan kunnen we lekker naar het strand, het is heeeeeerlijk weer!

Eerst nog even Flore showen bij Sven zn opa en oma, allebei dik in de 90! En kijk Mees zn koppie, zooooo trots!

Onze lievelingsplek. Het strand in Katwijk!

Ook nog een lekker zonnetje.. wat wil je nog meer! Warme choco met slagroom, duuuuhhh, maar die was precies nergens hier – op kinderloopafstand – te krijgen.

Geef ze een schep en klaar!

De draagdoek van Vive erbij getoverd! Top! We moesten bij het omdoen wel even een instructie filmpje op YT opzoeken hahaha. Was toch wel een tijdje geleden. Maar zoooo lekker dit!

Genieten hoor.

Het strand, de zee, de lucht en mn kleine grote mannetje. De liefste grote broer van de hele wereld.

En de liefste grote broer en grote zus samen.

Gewoon het fijnste wat er is, lekker plakken met mn mini!

Liefjesssss 😻

Tijd om naar huis te gaan. Bevroren en wel. Kids hadden nog gene zin haha. Maar we moeten wel.. want Flore kan al klokkijken (wat overigens echt heeeeeeel fijn is), we hebben zin in patat en ik wil ook eten voordat Flore weer wil drinken.. dus hup hup hup.

En de missie eten voor Flore wil drinken is geslaagd. Top! En deze leukerd kwam vandaag door de brievenbus! Snel maar even passen!

Goedemorgen! Latertje vandaag! Ik werd “pas” om 6 uur wakker en heb Flore toen gelijk laten drinken (want ontploffingsgevaar). Maar daarna allebei een beetje uit t ritme en tegen twaalven gaan we pas naar beneden. Maaaar ook heel lekker. Oh en tijd om d kerstboom weg te halen haha!

Zondag! Lekkere broodjes!

Mees wilde liever met Flore kroelen dan dat ie uitgebreid ging brunchen met ons. Daarna dacht ie er toch anders over, heeft ie zn kleine tafeltje naast Flore gezet om te daar eten.

Want t kleine slaapkopje was eindelijk – het heeft even geduurd haha – goed wakker!! Ogen mega open en echt voor een tijdje! Zoooo leuk en gezellig!!

Ook nog wakker 😻! En kijk dr leuke hydrofiele doek met naam!!

De middag brengen wij lekker zo door! Kan me niet herinneren dat ik met Mees en Vive zoooo veel heb gekroeld. Toen was t heel lekker weer en zaten we veel buiten, aan de wandel en veel visite. Nu nemen we het er maar lekker van. Kan ik iedereen aanraden. Niets fijner dan uren zo liggen/zitten.

Toch veel te lief!

De boefjes lezen nog even een verhaaltje voor en dan is het bedtijd voor de oudste twee en drinktijd voor de mini.

Het is zo fijn om al zo vroeg een soort van ritme te hebben. We hebben alleen de eerste twee dagen zes voedingen gehad en daarna heeft ze genoeg aan vijf voedingen per dag (voor nu).

De tijden die we een beetje aanhouden (of ze komt zelf of we maken haar wakker).

Voeding 1: dit is tussen 09.30 en 10.00 – met vandaag dus een uitschieter haha. Maar dat is niet heel chill. Voeding 2: tussen 13.00 en 14.00 uur. Voeding 3: 18.30 uur. Voeding 4: 23.00 uur. En de laatste voeding, de nachtvoeding; zo rond 05.00 – 05.30 ‘s nachts. Prima tijden en echt heel goed te doen. En ik weet maar al te goed dat dit mega luxe is en we onwijs boffen hiermee!

Goedemorgennnn! Dit lieve hummeltje naast mn bed. Heerlijk!

Sorry Flore! Tijd om wakker te worden!

Dit is toch weer zo lief. Boekjes voorlezen.

En deze kunnen ook zo lekker de tent afbreken haha. Ach.. als ze maar lekker bezig zijn!

Mijn drie lieve musketiers 😻

Lekker kind!

De laatste voeding doen we altijd lekker in bed. Vaak zitten we dan al een tijdje boven. Om en om te kroelen en een beetje tv te kijken. Na je voeding hou ik je nog even voor mezelf en dan is het toch echt bedtijd.

Nieuwe dag, nieuwe lach. Beetje wazig, maar we waren zo lekker bezig met gek doen voor de spiegel haha.

Ook weer mooie haren..

Dan kunnen we een lekker frisse neus gaan halen!

IJSKOUD. Maar lekker ingepakt, dus prima!

En weer even kroelen en opwarmen.

En koken.. moet ook gebeuren. Appelflappen hebben ze dan wel mee geholpen haha.

Jaaaaaa gezellig bij ons aan tafel! Kuipje van een vriendinnetje geleend. Wij hebben t nooit eerder gehad. Maar t heeft zeker wel wat!

Broer en zus naar bed.. dus dan is het tijd om te..

Knuffelen, te chillen, te voeden en te slapen. Hierbij komt trouwens heel veel eten kijken. Ik heb dus savonds echt enorm enorm enorm trek ik allemaal lekkere dingen. Chips, appelflappen, repen chocola en bergen koeken. Nu zijn het geen zwangerschapskilos meer.. maar Corona kilo’s haha.. of borstvoedings kilo’s. Of allemaal.

Lekker al die bijna dezelfde foto’s haha. Maar het is bijna elke ochtend de eerste foto die ik maak. Daarna duik ik weer mn bed in voor de eerste voeding haha.

Vandaag was de gehoortest. Moeten we nu voor naar een ander consultatiebureau.. had liever iemand hier gehad haha. Maar goed, belangrijker, ze hoort goed!

Sven en Mees zijn voor controle van Mees zn oren in het ziekenhuis. Dus even de meiden onderling ghehe. De een snurkt, de ander maakt allemaal taartjes voor mij! Hmmm.

Tijd voor echte taart!

Terwijl je broer, zus en neefje een mega lawaai maken, snurk je lekker verder met ons op de bank.

Verliefd.

Timing. Flore gedronken. Dus snel aan de pasta gorgonzola met een klein glaasje wijn. Bedankt voor je ritme. Kan ik fijn aan de wijn.

En vandaag dus precies twee weken oud! Onze kleine lieverd.

Wat een hoop foto’s en dat is dus echt maar een iniminideel van wat er op mn telefoon staat haha. Ook bij een derde maak je veel te veel foto’s! Of ach.. wat is te veel?! Anyway, leuk dat jullie mee hebben kunnen spieken en eens kijken of we dit vol gaan houden en of er volgende week dus weer een nieuwe plog is haha.

Fijn weekend 💓

P.s. zo is deze plog gemaakt. Als Flore lekker op mij slaapt. De ene keer tijdens een nachtvoeding.. zo blijf ik wakker haha en de rest tijdens de avondknuffels!

P.p.s. Mocht je alles hebben gezien en gelezen.. dan verdien je nu ook zeker een wijntje!

2 gedachten over “Plog – week 2 💕

 1. Wat heerlijk!! Zo genieten…
  Hier onverwacht zwanger van de 3de, en was in het begin behoorlijk ‘angstig’ – hoe zou dat gaan, heb ik wel genoeg aandacht voor de andere twee etc.
  Maar als ik dit zie dan heb ik er zin in!!

  Even een kleine vraag…begrijp ik het goed, hebben jullie Flore in de kraamweek ’s nachts laten slapen tot ze zelf kwam? (Op de eerste nacht na?)

  Geniet er nog van!

  Like

  1. Gefeliciteerd!! Snap je hoor!! Maar.. Ooohhh het is zo leuk! Druk, een herrie haha, maar zo leuk!!

   Jaaaaa! We laten haar slapen (in t begin wel de wekker of even te kijken of alles goed gaat haha). En dan komt ze of uit zichzelf of ik maak haar wakker als het nodig is (omdat ik anders te vol zit haha).

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close