Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

De babykamer

Een van de leukste projecten tijdens je zwangerschap, het inrichten / mooi maken van de babykamer. Pinterest was mijn beste vriend, google overigens ook. Waar scoor je alle mooie items en wat is nou echt nodig of eigenlijk onnodig. Helemaal bij de eerste is het schatzoeken tussen alle mooie spullen en merken. 

Maar.. ik zal jullie een handje helpen! Hieronder mijn favoriete items en kleuren voor de kamer van Flore. Iets met heel veel (oud) roze en beige. Jup. Fan. Heb echt wat met die kleuren haha.

De kamer is niet groot, maar het zijn een soort van drie hoekjes.

  • De commode
  • Het bedje
  • Zithoekje

De commode:

Essentieel item. Heb je dus echt nodig. Niet dat ik een commode commode heb, nee dit enorme ding is een ladekast van Ikea en echt mega fijn. Genoeg lades om te vullen met alle mooie kleren die je al hebt geshopt of nog gaat shoppen. En wat ook fijn is aan zo’n lange commode, genoeg plek om alles (leuk) neer te zetten zodat verschonen nog leuker wordt! De knoppen van de commode kan je er makkelijk afdraaien en leuke vervangers voor zoeken! Ik heb ze bij verschillende webshops besteld.

Op de commode heb ik een hele beige serie van Baby’s Only ; aankleedkussenhoes, billendoekjeshoes, commodemandje en muziekdoos. Vind het wel zo mooi als het allemaal bij elkaar staat! Het commodemandje vind ik handig om de luiers in te zetten, zo grijp je (bijna) nooit mis haha. En ook fijn om de billendoekjeshoes te hebben, staat toch wat gezelliger!

Verder leg ik tijdens het verschonen of aankleden altijd een hydrofiele doek op het aankleedkussen, je weet maar nooit wanneer ze zin hebben om te spugen en nog wel meer ;-). 

Ook een veel gestelde vraag, welke kleur zit er op de muur? Dat is Vintage roze van de Karwei, één laag en is echt super super mooi! Oh en het kapstipje en de knopen op de muur zijn van HK-Living.

Het bedje:

Hier ligt ze er af en toe in, overdag. ’s Nachts ligt ze nog heerlijk in haar wiegje bij ons op de slaapkamer. Maar goed, een ledikant heb je zeker nodig. In dit ledikantje hebben Mees en Vive ook al geslapen, en nu dus voor Flore. Enige wat dus wel wisselt zijn de kleuren in de babykamer. Bij Mees was alles oudgroen, bij Vive meer roze en bij Flore dus (oud) roze met beige. Op de muur heb ik gouden hartjes, dit zijn muurstickers, boven het ledikant heb ik een beige klamboe en in het bedje een kussen en een heel zachte ledikantdeken. En natuurlijk een bijpassende slaapzak, je raadt het al in, in dezelfde beige lijn gevonden. Ook dit is dus van dezelfde lijn als alle mooie items op de commode.

Naast het bedje ook een van mijn favoriete items; de herinneringenbox. Super handig om alles mooi in op te bergen, echo’s, geboortekaartjes en eerste outfits natuurlijk.

Ledikant is overigens van Bopita, gaat dus al dik viereneenhalf jaar mee!

Zithoekje;

Heerlijk muurtje dit hoor en zo simpel. Gewoon een paar planken, muurstickers, kapstokjes (ooit gekocht bij de Kwantum), een stoel en een kleedje. Dit kan je zelf natuurlijk helemaal gezellig maken zoals je zou willen. Vooral de planken zijn handig, genoeg om op te bergen / leuk neer te zetten. Aan de kapstok hangen we vaak de muziekdoos, vinden de kids leuk om aan te trekken haha. Ook een lekker plekje om mooie favoriete kleertjes op te hangen en om gezellig te maken met posters!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close