Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Flore drie maanden

Ja hoor, zijn we weer. Voor mijn gevoel schreef ik de twee maanden update gisteren nog. Maar niets is minder waar, we zijn gewoon alweer een maand verder. We mogen vandaag alweer drie maanden genieten van jou! Dus het is weer tijd voor de drie maanden update met weer lekker veel spam!

Voeding:
Ik geef nog steeds borstvoeding en dit gaat eigenlijk heel goed! De ene dag zit ze op vier voedingen de andere dag op vijf voedingen. Dan wil ze nog even een extra slokje voor ze naar bed toegaat.

En op die vier (soms vijf) voedingen doe je het nog steeds heel goed. Je weegt 6080 gram en bent 61 centimeter. Top dus! In een maand tijd weer bijna 500 gram aangekomen en 2 centimeter gegroeid. Ben wel blij dat het nu iets minder snel gaat dan de eerste weken haha.

Ook ben ik weer begonnen met werken en krijgt ze op die dag de fles. Dat is nog niet altijd even succesvol haha of tenminste voor ons gevoel. In de ochtend drinkt ze zo een fles leeg van 180 ml, maar de flessen daarna drinkt ze bijna niets. Beetje lastig omdat je ook moeilijk kan inschatten wat ze op dat moment uit je borst zou drinken haha. Maar goed, ze is meer dan tevreden en goed goed, dat is het belangrijkste!

Kledingmaat:
Je zit nu toch wel echt in maatje 62! Soms kan ik je nog wel in 56 proppen (toch fijn dat sommige merkjes wat groter vallen), maar eigenlijk kunnen we maat 56 ook wel opruimen. Zo jammer, want niet eens alles is gedragen meeeehhh.

Ontwikkeling:
Je lacht, je ‘’kletst’ en begint al voorzichtig aan een draaipoging. Overigens alleen op de rug. Van op je buik liggen moet je echt niets weten. Zodra we je op je buik leggen, kijk je boos en zit er alles behalve beweging in haha.
Maar het leukste is toch wel dat je met de dag ‘’wakkerder’’ bent, de mini interactie, het lachen, het ontdekken van je handjes. Iets vast proberen te pakken, je speen uit je mond trekken en het sabbelen op je vingers. Heerlijk!

Ritme:
Net als je broer en zus ben je ook echt een enorm ritme kindje en een bizar goede slaper – ja het kan dus echt! Overigens worden Mees en Vive niet meer om negen uur wakker hoor ;-)!

08.30 – 09.30: wakker worden (gemaakt) en tijd voor de eerste voeding. Even kroelen met je broer en zus, schone luier en outfitwissel en dan is het alweer bedtijd. Max een uur later moet je weer kunnen slapen, anders laat je wel even weten dat we te laat zijn met je te laten slapen. Dit slapen kan overal zijn, in de box, in haar ledikant of in de kinderwagen. Vaak doen we s morgens het laatste, dan kunnen we gelijk even buiten een rondje lopen en speeltuintjes bezoeken ;-).

12.30: tijd voor een tweede voeding, ook hierna weer even gezellig ‘spelen’ in de box of op het speelkleed en daarna weer lekker slapen.

15.30 – 16.00: tijd voor een derde voeding en een hazenslaapje. Vaak kom je tijdens het eten even gezellig bij ons aan tafel zitten. 

18.30 – 19.00: tijd voor je laatste / vierde voeding! Hierna is het nog even kroelen en dan rond 20 uur is het echt bedtijd!

Nachten:
T O P

Meest gebruikt deze maand:

  • Inbakerdoek; hier zweer ik echt bij! Wij hebben een inbakerdoek van Meyco en ze slaapt echt top. Geen idee of het aan de doek ligt of niet. Maar wij kunnen niet zonder.
  • Kinderwagen; jij slaapt er goed in en wij kunnen lekker naar buiten. Stappen maken, podcast luisteren of speeltuintjes bezoeken. Top!
  • Speelkleed; ook favoriet hier. Vive pakt het speelkleed al als jij aan het drinken bent. Ze vindt het zo gezellig om daarna samen met jou op het speelkleed te liggen. Meestal pakt ze ook een paar puzzels voor je haha, gaat om het idee toch ;-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close