Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Flore vier maanden

Waaaahh ze vliegen echt voorbij, de maanden! Is onze kleinste prinses gewoon alweer vier maanden. Mijn baby baby is echt geen baby baby meer. Het is een heel tevreden meisje met – meestal – een enorme lach op haar gezicht. En dus weer een maand verder en tijd voor een nieuwe update! Al is er geloof ik weinig verandert met drie maanden haha. Maar toch, weer even leuk! 

Voeding:
Joehoeeee weer vier maanden vol met borstvoeding! Echt wel chill! Niet verwacht – want al twee rondrennende kids én bij Mees en Vive liep het rond de vier maanden ook echt terug. Volgens mij ben ik bij beide met vijf maanden gestopt. Dus benieuwd hoe het deze maand gaat. Mooi meegenomen als het nog even lukt! En anders jammer, maar niet het einde van de wereld ;-).

In principe zou Flore nu ook al (oefen)hapjes mogen krijgen. Bij Mees zaten we met vier maanden echt al in de startblokken. Bij Vive deed ik het iets rustiger aan.. en nu heb ik helemaal geen haast haha. Iets met al druk zat en iets met dan wordt mijn baby echt te snel groot. Maar goed, ik sluit niet uit dat ze binnenkort haar eerste hapje(s) krijgt. 

Kledingmaat:
Je zit nu toch wel echt in maat 62/68! Vanmorgen ben ik door je kledingkast gegaan en heb ik alles in maat 50 en maat 56 weggehaald. Ook al wat kleine maatjes 62. Maar het goede nieuws is, als je groeit mag er uiteraard flink geshopt worden. Dus veel leuke jurkjes en pakjes in maat 62 en 68 in je kast gelegd. Wel vooral voor de zomer. Dus hopelijk komt de zon nog even achter al die wolken tevoorschijn voordat we de kleren weer ongedragen weg moeten doen.

Ontwikkeling:
Het wordt steeds gezelliger! Je bent lekker wakker en je kan ook zo heerlijk kroelen. Je vindt het helemaal prima om lekker bij een van ons op schoot te zitten en met ons te kroelen. Vinden wij dus heel fijn! Wat nog leuker is, je lieve schaterlach! Als we gezellig tegen je kletsen of je een beetje kietelen, begin je hardop te lachen. Zo leuk!

Ook pak je alles wat in je buurt ligt en gaat alles gelijk richting je mond. Wat dus ook betekent dat je je speen zelf in en uit doet haha (vooral uit), heerlijk op elke hydrofiele doek ligt te sabbelen en kwijlt als een gek. Overigens zien we precies nog geen tandjes. 

Ritme:
Weinig verandert in vergelijking met vorige maand. Wel lijk je de laatste dagen iets eerder wakker te worden (8 uur) al was het vandaag gewoon weer 9 uur. Inmiddels heb je een ochtendslaap, middagslaapje en eind middag mini slaapje haha.

09.00 uur: wakker worden en tijd voor de eerste voeding. 
10.00 – 12.00 uur: slapen! Ben je eerder wakker dan ga je even in de box, op het speelkleed of kroelen we even.
12.30: tijd voor een tweede voeding, ook hierna weer even gezellig ‘spelen’ in de box of op het speelkleed en daarna weer lekker slapen.
13.30 – 15.00: Slapen.
15.30 – 16.00: tijd voor een derde voeding en een hazenslaapje. Vaak kom je tijdens het eten even gezellig bij ons aan tafel zitten. 
18.30 – 19.00: tijd voor je laatste / vierde voeding! Hierna is het nog even kroelen en dan rond 19.30 – 20.00  uur is het echt bedtijd! 

Nachten:
T O P! Je ontsnapt niet eens uit je inbakerdoek haha. 

Meest gebruikt deze maand:

  • Inbakerdoek; hier zweer ik echt bij! Wij hebben een inbakerdoek van Meyco en ze slaapt echt top. Geen idee of het aan de doek ligt of niet. Maar wij kunnen niet zonder. 
  • Knuffelleesboekje; je vindt de knisperende bladzijdes mooi, stopt het liefst het hele boekje in je mond en kan er lekker mee in de rondte zwaaien. 
  • Speelkleed; lekker oefenen met draaien, op je buik liggen (vind je nog steeds niets aan) en zwaaien met het speelgoed wat om je heen ligt.
  • White norse; slapen ze hier ook goed op haha. 

Een gedachte over “Flore vier maanden

  1. Wat ontzettend leuke blog weer 😍

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close