Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Het geboortekaartje van Flore

Na vier maanden ben ik nog steeds helemaal weg van het geboortekaartje van Flore! Het kaartje, de kleuren, de bloemen en de foto’s. Echt top! Heb er ook veel vragen over gekregen, en al veel beantwoord. Maar zal hier nog even uitgebreid alles over het kaartje vertellen. 

In eerste instantie was ik helemaal niet druk met het geboortekaartje. Voor Mees en Vive hadden we een leuk geboortekaartje en vond het wel logisch om deze weer daar te bestellen. Passen de kaartjes leuk bij elkaar enz! Maar.. toen kwam ik erachter dat zij zijn overgenomen en kon ik ons kaartje niet vinden (om over de service maar niet te spreken). Dus lastig lastig en dat in combinatie met heel veel hormonen.. niet fijn! Wilde dus graag dat het kaartje zou passen bij de vorige kaartjes! Maar je smaak verandert natuurlijk ook wel wat in vier jaar tijd.

Toen ontdekte in de website en de fantastische kaartjes van Cotton Bird. W-A-U-W. Krijg overigens niet betaald voor dit artikel, gewoon oprecht mega enthousiast. Maar dat snap je wel als je naar de site gaat haha.

Op de site hebben ze heel veel mooie kaartjes en je kan een proefpakket aanvragen, wat wel handig is. Zo kan je een beetje de kwaliteit van de kaartjes ervaren. Is dus ook echt stevig! Ohh en naast het kaartje hebben ze dus ook allemaal bijpassende producten.. veeg mij maar weg hoor, zo leuk!

Maar oké het kaartje:
Wij kozen voor het kaartje: Ballerina (Model B53-003), een mooi staand kaartje, met droogbloemen en een fotostrip. Deze vonden we ook het beste bij de kaartjes van Mees en Vive passen. 

De prijzen van de kaartjes hier zijn dus ook echt heel fijn (was ik niet gewend van de kaartjes die je hier in Nederland overal kan laten maken). Het enige ‘’nadeel’’ is, dat je wat langer moet wachten op je kaartjes / proefpakket / bloemen oid, omdat het uit Frankrijk komt. Maar die twee dagen extra wachten, zijn echt de moeite waard.

Je kiest je kaartje uit en kan dan zelf bewerken. Je doet eigenlijk het proces hier gewoon zelf. Je kiest een leuk kaartje uit en vult alles in zoals je het zelf zou willen. Ik vond het alleen lastig dat je niet van te voren weet hoe het echt is. Je ziet je concept wel goed hoor, maar toch. Van een volger op Instagram kreeg ik als tip om vast tien kaartjes te bestellen, dan zie je goed hoe het wordt / is geworden. Maar uiteindelijk nergens voor nodig, want het is gewoon echt super super super mooi!

Je kan alles in een keer bestellen, maar ik had ze gemaild of ze de enveloppen en de droogbloemen vast eerder konden versturen. Zo konden wij vast de enveloppen schrijven, postzegels plakken en kijken naar de droogbloemen. Op hun site staat dat de bloemen kwetsbaar zijn, vandaar dat ik ze eerder liet komen (zo kon ik altijd nog meer bestellen). Nou ik had een hele lading mooie bloemen ontvangen en ze zijn allemaal door de keuring gekomen. En en en, ik heb nog drie bossen over haha.

Wanneer je ook dit kaartje Gata bestellen, het valt mee met de hoeveelheid werk! Wij hebben ze gezellig samen aan de keukentafel in elkaar gestoken haha. Drie bloemen (dat vonden wij het mooist staan) door de gaatjes aan de voorkant, de fotostrip binnenin, kaartje in de envelop en dat keer honderd ;-).

Oh en de bloemen blijven gewoon mooi tijdens het versturen! Enige was dat de enveloppen niet heel goed dichtbleven! Dus wel een extra plakrand of sluitsticker.

p.s. nu klinkt het alsof wij heel snel de keuze hebben gemaakt voor ons kaartje, maar dat duurde ook nog even haha. Gewoon omdat ze te veel leuks hebben.

p.p.s. mocht je hier ook fantastische producten zien (duhhhh), elke keer als ik naar de website ga zie ik wel een actie met zeker 10% korting (vaak nog meer). Dus let daar even op als je gaat bestellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close