Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Persoonlijk

 

Familie vd VlugtOké vooruit, niet mijn grootste hobby, maar ergens hoort het er toch ook wel een beetje bij. Een stukje over jezelf op je eigen site – DUHHH! Schrijven over Mees en Vive lukt wel eens kijken of ik dat ook over mezelf kan.

Ik ben dus Lianne, 29 jaar, NIET getrouwd (hi liefje, hint hint hint), samen sinds de middelbare school met Sven en super trotse mama van Mees en Vive. 

Al sinds ik klein was wist ik het al zeker, ik wil zo graag mama worden. Kennen jullie die vriendenboekjes nog? Met de vraag, wat wil je later worden? Jup, ik schreef daar al mama (ook genoeg andere dingen hoor, piloot, juf en dokter). En mama is gelukt, zo zo zo blij mee. Dat je grootste droom werkelijkheid mag worden, hoe mooi is dat. En nu zelfs mama van twee kindjes. Echt, ik ben de grootste bofkont van de hele wereld.
Piloot is trouwens niet gelukt, juf ook niet, na een paar dagen PABO ben ik daar gestopt, dokter werd het ook niet – iets met te lang leren. Dus na de middelbare school was het driemaal is scheepsrecht (eerst twee verkeerde studies) maar daarna de keuze voor HBO-rechten gemaakt en dat vond ik dus echt mega leuk! Na het afstuderen gelijk begonnen met werken en nog steeds erg naar m’n zin. Tot de geboorte van Mees altijd vier dagen gewerkt en nu werk ik drie dagen en ben ik twee dagen thuis met de kids. Dit is zooooo fijn en zoooo leuk! Sven werkt vier dagen per week en heeft ook een dag met de kids en dat vind ik dus serieus echt heeeeel erg leuk – en hoe leuk is het voor de kids om ook een dag met papa te kunnen stoeien

 

 

Sven en ik zijn al heel lang samen! Sinds de middelbare school, ik 4 HAVO hij 6 VWO. Toen zestien jaar en hij achttien jaar, nu 28 en 30 jaar. Voor de snelle rekenaars, ja al bijna twaalf jaar samen. Hoe leuk is dat, kan dus gewoon nog.

 

 

Nog een paar weetjes over mij:

  • enorme vreetzak
  • shopaholic
  • verslaafd aan het maken van foto’s (staan er nu 32.000! op mijn telefoon – oopssss)
  • kan geen dag, laat staan nacht, zonder Mees en Vive
  • betweter
  • ik heb dus echt altijd altijd altijd gelijk
  • ik doe niet aan sporten en ben liever lui dan moe
  • ga graag op vakantie
  • en dan wil ik graag aan m’n kleurtje werken 😉
  • enn op mn nagels zit ook AL-TIJD een kleurtje: rood

Last but not least: ik heb krullen maar ik stijl mijn haar elke dag!

Nou toch nog een aardig stukje over mezelf kunnen schrijven! Mocht je toch nog een vraag hebben, ik ben een redelijk open boek, dus vraag maar raak!

Liefs,

Lianne

 

P.S. heel gek! Het belangrijkste heb ik niet eens genoemd. Eigenlijk word ik door iedereen Lil genoemd en noem ik mezelf ook Lil haha. Komt omdat mijn naam Lilian is – roepnaam Lianne. Anyway, inmiddels luister ik overal naar.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close