Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Newborn shoot Vive

Jaaaa echt wie doet het niet? Je baby is net geboren en je maakt 2178319 foto’s per dag om aan iedereen te laten zien. Want even serieus, hoe leuk is je baby wel niet! En ik ben daar geen uitzondering op. Ik doe niets liever dan foto’s maken (de albums maken vind ik dan wel weer een ander verhaal, maar ook dit doe ik regelmatig). 

Maar nu, tijd voor een newborn shoot. Bij Mees hebben we dit ook gedaan en we waren zo blij met de foto’s. Dus hups nu weer. Heel newborn newborn was Vive niet meer (Mees toen trouwens ook niet) maar het is net zo leuk – waarschijnlijk wel wat moeilijker voor de fotograaf! Toen Vive bijna twee maanden was kwam een vriendin van mij, Nanet, langs om de foto’s te maken.

Ik kan dus echt naar zulke foto’s blijven kijken! Vive vond het op zich prima om te doen, maar wilde ook wel even laten zien dat ze kan huilen, dat ze kan drinken en dat ze kan plassen (alles natuurlijk ook vastgelegd ;-)). Verder een beetje slapen en liggen, want dat is natuurlijk wel het fijnst om te doen.

 

 

En nog een paar van mijn favoriete foto’s, worden jullie het al zat?

 

Oh en nog even over dat plassen.. toen we deze shoot met Mees hadden was Mees dus gaan plassen precies bij de foto’s zonder luier van ons drietjes. Vonden wij dus grappig. En nu, je raadt het al.. Vive doet precies hetzelfde bij dezelfde foto’s GE-WEL-DIG. Echt broer en zus!

Super leuke foto’s toch?! Ik heb er vast een apart album van laten maken en deze komen natuurlijk ook in haar andere fotoalbum, want ik vind het zooo leuk! Mochten jullie nog twijfelen over een (newborn) shoot, doen!! Je krijgt er echt geen spijt van. En het is zo mooi voor later!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close