Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Boevenstreken

42290bd7-63d3-462b-a529-e417550ea6cf

Waar ik stiekem toch wel hard om moet lachen.

  1. Tandenborstel in de wc; streek van Mees. Was z’n tanden aan het poetsen en niet veel later dreef daar een tandenborstel in de wc-pot. Sindsdien probeer ik altijd de wc-deksel naar beneden te doen om erger te voorkomen.
  2. Sokken in de wc; maar.. soms ben je toch nog niet helemaal wakker.. en je dochter wel. Vief sleept graag met sokken door het huis en tsjaaaaa.. niets leuker dan deze ergens in gooien toch.
  3. Losgaan met een potje sudocreme; zo erg als je ze wel eens voorbij ziet komen was het niet. Maar wel goed voor een flinker baddersessie. Mees had z’n gezicht en z’n haar even onder gesmeerd (verder gelukkig niets)
  4. Zelf de pot met gel pakken en in je haar doen; wat was dit vies. Echt heel vies. Nog nooit zoveel gel  in z’n haren gehad, ook dit keer kon ie gelijk in bad. Maar weer geluk.. want het was alleen z’n haar, gezicht en handen.
  5. Pak couscous leeggooien op de vloer; Vive was in de keuken aan het spelen, deed de la open en zag een open pak couscous, vraagt om leeggegooid te worden toch. 
  6. Pak chocoladekoekjes eten onder tafel; voor team vreetzak is dit niet heel uniek. Altijd even kijken wat er voor lekkers in de la ligt.. eerst proberen te vragen, is het een nee.. dan kijken wanneer mama even niet op let en snel met de koekjes onder tafel gaan zitten.
  7. Waterverf op de muur smeren – gaat er niet af; tsjaaaa.. iets met beter opletten.. ook met kinderverf.
  8. Stukjes brood verstoppen op de meest onmogelijke plekken; heerlijk om tijdens het opruimen het een en ander tegen te komen. Til een deksel op en daar vind je een korstje van een tosti.
  9. Niet alleen brood, ook mijn telefoon lag een keer in de la in een crackerdoos. Die telefoon blijft ook favoriet om mee rond te lopen. Paar uur kwijt geweest, lag uiteindelijk in de keukenla in een crackerdoos. top.
  10. Vol pak (billen)doekjes en luierzakjes helemaal leegtrekken; wel eens vaker gebeurd. Je  verschoont de luier van de een / veegt de toet af oid.. en de ander voelt zich genoodzaakt om even de hele verpakking leeg te halen.

Nou ben ik benieuwd naar jullie verhalen? Wat voor (leuke) streken worden er bij jullie thuis uitgehaald :)?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close