Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Kortingscode Pixum

Een half jaar geleden schreef ik hier ook al een keer over! Het maken van fotoalbums! Iets wat niet het meest makkelijke werkje is – of nu juist wel – maar wel echt een moetje!

Ik vind het zelf super leuk om door mijn albums van vroeger te gaan en ben zo blij dat mijn moeder dit enorm goed heeft gedaan. Ik heb een dikke twintig albums van ‘’vroeger’’. Zo leuk om je foto’s te vergelijken met die van je kids.. of tot ontdekkingen te komen, wat had ik weinig haar als baby.. haha. Ook vind ik het super leuk om dezelfde plekjes te bezoeken als waar ik als kind allemaal ben geweest. Al met al gewoon een super mooie herinering voor later. 

Kortingscodes – wie houdt niet van korting;
20 % korting op fotoalbums;
LIANNE-PFB

10% korting en een reep chocola van Tony bij het bestellen van een puzzel;
LIANNE-PPM (melk)
LIANNE-PPP (puur)
LIANNE-PPW (wit)

Aangezien ik mezelf inmiddels wel ervaringsdeskundige mag noemen voor wat betreft het maken van de fotoalbums een aantal tips;

  • Gebruik de Pixum app (is gewoon een gratis app, geen lompe reclames en werkt top). Dit gaat echt zo zo zo veel sneller. Duurde bij mij ook een tijdje voordat ik om was. Maar ik merk nu dat ik echt in een avond een (thema) album heb gemaakt.
  • Voelt de app niet fijn, dan gewoon lekker via de website! 
  • Aangezien iedereen vast net als ik 50.000 foto’s op zn telefoon heeft staan, bedenk van te voren wat voor album je wil gaan maken;  

* thema album; vakantie, verjaardag, zwangerschap, geboorte enz.

* tijd album; bijvoorbeeld een album met alle hoogtepunten van 2020

  • Maak van te voren een mapje met de foto’s die in het album moeten. Zo kan je lekker vanuit het mapje werken ipv elke keer te zoeken tussen 892389021 foto’s.
  • Laat niet Pixum het album maken maar doe het vooral zelf! Jij weet welke foto je het mooist vindt en op groot formaat wil en welke je er klein bij wil hebben.
  • Vergeet vooral geen tekst toe te voegen, foto’s zeggen natuurlijk meer dan 1000 woorden, maar het is ook leuk om (later) even een aantal zinnen te lezen over de foto’s!
  • Inmiddels weet ik dat de uitroeptekens vanuit Pixum een fijne waarschuwing zijn, maar ik heb de foto’s allemaal zo gelaten en echt heel tevreden over de kwaliteit.
  • Laatste tip, HOU HET BIJ! Ipv scrollen door Instagram / Facebook of whatever.. ga even een avondje albums vullen. Als je eenmaal bezig bent is het ook gewoon echt leuk!

Allerlaatste tip;

Als je geen sint / kerst cadeautje weet voor je man, ouders, opa en oma.. een fotoalbum is ook echt leuk om te geven! 

Hieronder wat voorbeelden! En ben echt onwijs tevreden en blij met het resultaat – weer een stapel vol herinneringen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close