Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vive 19 maanden

Oeeeppsss, weer eens te laat. Zoals jullie wel gewend zijn. Maar dat maakt niet uit, want voorlopig is nog een paar weekjes 19 maanden. 19 maanden is dan wel weer bijna 20 en de 20 maanden doet me dan ook wel weer denken aan twee jaar. Wow. Oké, we dwalen af. Terug naar de 19 maanden update.

img_7624

Voeding:
Kan echt niet anders zeggen dan dat je een enorme vreetzak bent. Een gezellige vreetzak. Inmiddels word je ook wel een beetje kieskeurig. Het liefst eet je hele dag een boterham met kaas, vanaf dat je wakker bent en de koelkast in zicht hebt is het ‘’mama, kaaaaaaaaaaazzzzzzz’’ ‘’kaaaaaazz’’ zoals je dat heerlijk kan zeggen. Naast kaas heb je nog een favoriet, koek. Het is dus heel de dag, kaas, koek en banaan. Je favoriete woordjes. Verder gaat alles er wel een beetje in, wel moeilijker dan eerst maar het gaat nog goed. Wanneer je nu iets echt niet lekker vindt (denk aan de gekke groenten met het avondeten) gaat het eerst netjes je mond in, om er daarna gelijk weer uit te gaan met een heel vies gezichtje haha.

Ontwikkeling:
Kan me bijna niet voorstellen dat er een vrolijker/enthousiaster en gekker kindje is dan jij! Je kan zo lekker eigenwijs kijken, zonder al te veel woorden vertellen wat je zou willen en ook nog je zin krijgen haha. Liefst ben je de hele dag heen en weer aan het rennen, je grote broer achterna of lekker rondjes aan het steppen. Ook wil je steeds zelfstandiger worden, je wil zelf je sokken en schoenen aantrekken, eten heb je echt onze hulp niet bij nodig en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De spelletjes die je nu echt leuk vindt: kiekeboe/verstoppertje en als we zeggen dat we je gaan pakken. Heerlijk! Ook grappig, je bent echt weg van dieren. Je kan zo een tijdje voor het raam / tv / oid blijven staan en dan vol enthousiasme gillen wat je allemaal ziet.

Van een naar twee slaapjes:
Je zit er nog steeds een beetje tussenin, nu je veel verkouden bent heb je vaker twee dan een slaapje nodig

Ritme:
07.30 wakker en trek, dus tijd voor melk en boterhammen. Heel veel boterhammen.
08.00 – 11.30: lekker aankleden, spelen, vaak even naar buiten of echt op pad.
11.30: boterhammen eten.
12.00 – 15.00: slapen
15.00 – 17.30: we gaan nog even lekker spelen en in huis rommelen.
17.30: etennn
18.45: bedtijd

Nachten:
Gaan goed! Je was een nacht zo verkouden dat we samen zijn gaan slapen (vond ik wel reuze gezellig) en ook dan slaap je door, houden zo aub.

Spelen met je broer:
Echt ik kan naar jullie blijven kijken. Hoe jullie elkaar heel de dag opzoeken, gezellig samen met de treinen of met de duplo kunnen spelen, zo leuk! Tuurlijk zijn jullie elkaar soms ook even zat. Dan geldt het recht van de sterkste, is altijd spannend ;-). Wanneer jullie hand in hand naar buiten lopen of elkaar omhelzen na jullie middagslaapje.. oh dan stroomt mn hart echt over. 

Favoriete woordjes:
Pien (speen), kaas, koek, nee, papa, mama en paard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close